• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Papriková srdíčka
Napište svůj komentář k receptu

Papriková srdíčka

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Papriková srdíčka
Papriková srdíčka
Papriková srdíčka
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g srdce kuřecí - očištěná
    • 2
      ks cibule
    • olej
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika
    • 350
      g slovenská paprika - očištěná
    • chilli pasta dle chuti
    • sůl a pepř
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks rajský protlak malý
    • hladká mouka dle potřeby
    • cukr krupice je-li potřeba

Postup přípravy receptu

1
Na oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, na které orestujeme očištěná srdíčka, přidáme papriku a protlak, krátce zarestujeme, promícháme, podlijeme malým množstvím vody nebo vývaru a podusíme.
2
Papriku pokrájíme na nudličky, česnek na plátky, přidáme do hrnce a společně dodusíme doměkka. Nakonec dochutíme solí, pepřem, chilli pastou a pokud byl protlak hodně kyselý i troškou cukru. Pokud necháme vodu dostatečně vydusit nemusíme ani zahušťovat.
3
Jestli máme rádi více omáčky, vodu nevydusíme a vývar zahustíme troškou hladké mouky rozmíchané ve studené vodě, kterou pak ještě provaříme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Papriková pomazánka II.

Papriková pomazánka II.

Papriková pasta

Papriková pasta

Papriková směs k těstovinám

Papriková směs k těstovinám

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 16. 10. 2016 09:58

    Super omacka jen musim srdicka krajet na kolecka protoze cely je decka nesni a kdyz sou na krouzky tak jim chutnaji a bejvic s kolinkama.

  • Zdena Volková | 21. 7. 2015 08:21

    Výborný srdíčkový guláš. Chutnal nám moc a manželovi jsem do něj pokrájela i kusek pálivé papričky. Má rád ostrá jídla.

  • Muchová | 25. 2. 2013 13:41

    Výborné!

  • Simona | 27. 10. 2012 15:40

    Já srdíčka ještě pokrájela na menší dílky a bylo to výborný. :-) Můžu doporučit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti Zelenina
Maso Pokrmy Vnitřnosti Ze zeleniny Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli pasta Cibule Cukr krupice Hladká mouka Mletá sladká paprika Olej Rajský protlak Slovenská paprika Srdce Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékané brambory se zeleninou

Zapékané brambory se zeleninou

Couračka

Couračka

Květákový nákyp s kuřecím masem

Květákový nákyp s kuřecím masem

Nakládaný hermelín VI.

Nakládaný hermelín VI.

Moravskoslezský bigos

Moravskoslezský bigos

Zapečený lilek po italsku - bez tuku

Zapečený lilek po italsku - bez tuku

Nové brambory s česnekem

Nové brambory s česnekem

Letní pokušení: Malinové muffiny

Letní pokušení: Malinové muffiny

Kuřecí prsíčka se žampiony

Kuřecí prsíčka se žampiony

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

78
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli
49
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
42
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
35
Slaný vínový koláč
Slaný vínový koláč

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Smrt Jřího Bartošky (†78): Řekli, jak to bude s pohřbem

Smrt Jřího Bartošky (†78): Řekli, jak to bude s pohřbem

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

Další doporučené recepty:

Papriková pomazánka nebo salát s cottage sýrem
Papriková pomazánka nebo salát s…
Papriková směs k těstovinám
Papriková směs k těstovinám
Papriková smetanová omáčka
Papriková smetanová omáčka
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Paprikové brambory s okurkami
Paprikové brambory s okurkami
Paprikové filety
Paprikové filety
  • Recepty.cz
  • Papriková srdíčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact