Papriky, rajčata, feferonky a stroužky česneku umeleme na masovém mlýnku. Přidáme sůl, cukr, olej a ocet. Vaříme na slabém plameni - odpařujeme asi 1 hodinu. Občas promícháme. Masa musí být hustá. Horké nalejeme do malých skleniček a sterilujeme asi 20 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana Kutačová
|26. 5. 2006 11:42
Já mám taky ráda,když to co má být červené zůstane červené..Ono to i potom lépe na talíři vypadá...než nějaká např. nazelenalá směsice..:o))
Marsí
|26. 5. 2006 11:09
Slibuji na holý pupek, že dodržím!...:o)))...pro tohle určitě..už se na to třepu...:o)))
Tereza Jarčušková
|26. 5. 2006 10:03
Dodržte tú červenú papriku, aby mala pomazánka peknú farbu : )))
Jana Kutačová
|25. 5. 2006 16:30
Zavařovala jsem naposledy před deseti lety,když se mi narodil syn a to jen jablíčko-mrkvové přesnídávky a je mi jasné,že to budu muset zase zopakovat-s Vaší pomocí,protože spousta těch čalamád a pomazánek vypadá více než suprově.Už shromažďuji skleničky....:o)
Marsí
|25. 5. 2006 14:31
Mňamky....dobrůtka na čerstvý chleba s máslem....tak a teď jsem si poslintala klávesnici...o))))