• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Papriková pomazánka II.
Napište svůj komentář k receptu

Papriková pomazánka II.

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 12
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Papriková pomazánka II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1,30
      kg červená paprika
    • 1
      kg rajčata
    • 4
      ks feferonka 2-4
    • 4
      stroužek česnek
    • 20
      g sůl
    • 200
      g cukr
    • 1,50
      dl olej
    • 1,50
      dl ocet

Postup přípravy receptu

1
Papriky, rajčata, feferonky a stroužky česneku umeleme na masovém mlýnku. Přidáme sůl, cukr, olej a ocet. Vaříme na slabém plameni - odpařujeme asi 1 hodinu. Občas promícháme. Masa musí být hustá. Horké nalejeme do malých skleniček a sterilujeme asi 20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Papriková pomazánka nebo salát s cottage sýrem

Papriková pomazánka nebo salát s…

Papriková pasta

Papriková pasta

Papriková směs k těstovinám

Papriková směs k těstovinám

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Kutačová | 26. 5. 2006 11:42

    Já mám taky ráda,když to co má být červené zůstane červené..Ono to i potom lépe na talíři vypadá...než nějaká např. nazelenalá směsice..:o))

  • Marsí | 26. 5. 2006 11:09

    Slibuji na holý pupek, že dodržím!...:o)))...pro tohle určitě..už se na to třepu...:o)))

  • Tereza Jarčušková | 26. 5. 2006 10:03

    Dodržte tú červenú papriku, aby mala pomazánka peknú farbu : )))

  • Jana Kutačová | 25. 5. 2006 16:30

    Zavařovala jsem naposledy před deseti lety,když se mi narodil syn a to jen jablíčko-mrkvové přesnídávky a je mi jasné,že to budu muset zase zopakovat-s Vaší pomocí,protože spousta těch čalamád a pomazánek vypadá více než suprově.Už shromažďuji skleničky....:o)

  • Marsí | 25. 5. 2006 14:31

    Mňamky....dobrůtka na čerstvý chleba s máslem....tak a teď jsem si poslintala klávesnici...o))))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Svačina Vaření Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cukr Feferonka Ocet Olej Rajčata Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Třená bábovka klasik

Třená bábovka klasik

Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

Kokosovo-čokoládová buchta s…

Sněhové rohlíčky

Sněhové rohlíčky

Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v leču

Nakládaný hermelín VI.

Nakládaný hermelín VI.

Jahelník mrkvový

Jahelník mrkvový

Bezmasé zapečené těstoviny s olivami

Bezmasé zapečené těstoviny s olivami

Salát z jemných párků

Salát z jemných párků

Cibulovo-česneková polévka

Cibulovo-česneková polévka

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

101
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
33
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
33
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
28
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…
27
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Další doporučené recepty:

Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková pasta
Papriková pasta
Papriková polévka s chilli krémem
Papriková polévka s chilli krémem
Papriková pomazánka nebo salát s cottage sýrem
Papriková pomazánka nebo salát s…
Papriková směs k těstovinám
Papriková směs k těstovinám
Papriková smetanová omáčka
Papriková smetanová omáčka
  • Recepty.cz
  • Papriková pomazánka II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact