• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Papriková krkovička
Napište svůj komentář k receptu

Papriková krkovička

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
Papriková krkovička
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 2
      ks plátky krkovičky bez kosti
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      lžička mletá sladká paprika
    • chilli papričky , jen pokud chceme omáčku ostré chuti
    • 3
      ks slovenská paprika nebo červená, žlutá... dle velikosti 2 -
    • olej na smažení
    • vývar nebo voda
    • jíška nebo hladká mouka na zahuštění
    • sojová omáčka nebo sůl

Postup přípravy receptu

1
Plátky krkovice naklepeme, po stranách na několika místech nakrojíme, aby se nám nekroutily při smažení, osolíme, opepříme a zprudka na rozpálené trošce oleje osmažíme z obou stran dozlatova. Hotové plátky masa vyndáme z pánve a uchováme v teple. Do výpeku dáme na nudličky pokrájené papriky, které taktéž zprudka smažíme dozlatova za občasného promíchání. Osmažené papriky zaprášíme paprikou (můžeme teď také přidat trochu nasekané chilli papričky nebo pasty...), kterou za stálého míchání krátce zpěníme a ihned zalijeme cca 100-150 ml vývaru. Vše necháme krátce provařit a nakonec zahustíme dle potřeby buď jíškou nebo trochou hladké mouky nebo solamylu rozmíchané v malém množství studené vody. Omáčku necháme ještě jednou krátce provařit, probublat, dochutíme sojovou omáčku nebo solí.
2
Na talíř s přílohou (brambory, rýže, těstoviny) dáme plátek smažené krkovice a vše přelijeme omáčkou, dozdobíme kouskem čerstvé papriky a podáváme.
3
Místo krkovice můžeme použít i jiný druh masa.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Papriková pomazánka II.

Papriková pomazánka II.

Papriková pasta

Papriková pasta

Papriková směs k těstovinám

Papriková směs k těstovinám

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Ostatní Ze zeleniny Zálivky a omáčky Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli papričky Jíška Mletá sladká paprika Olej Pepř mletý Plátky krkovičky bez kosti Slovenská paprika Sojová omáčka Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z tuňáka

Pomazánka z tuňáka

Rychlý moučník

Rychlý moučník

Sváteční řezy

Sváteční řezy

Rýžový pilaf

Rýžový pilaf

Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"

Úžasná "roláda" z mletého masa v …

Rafaelo IV.

Rafaelo IV.

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Makovník, Makovec

Makovník, Makovec

Ledový salát jako příloha

Ledový salát jako příloha

Doporučujeme

30 minut
Polévka z pečeného květáku

Polévka z pečeného květáku

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

129
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
98
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…
97
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a bez lasagnových plátů
Těstoviny ala Lasagne…
96
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
93
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty

Zajímavé články

Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak složit naplněnou tortillu
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak…
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého, pivního i mrkvového těsta
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového,…
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
AHA.cz Charlotte Gottová a syn Mareše? Zamilovaný pohled mluví za vše

Charlotte Gottová a syn Mareše? Zamilovaný pohled mluví za vše

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 26. 9. 2025: Kdo dnes dokončí rozpracované úkoly a kdo pocítí chuť ke změně?

Denní horoskop na pátek 26. 9. 2025: Kdo dnes dokončí rozpracované úkoly a kdo pocítí chuť ke změně?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Pomeje si po svatbě zoufá: Podpis jako retard!

Pomeje si po svatbě zoufá: Podpis jako retard!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

Další doporučené recepty:

Papriková frittata
Papriková frittata
Papriková krémová polévka
Papriková krémová polévka
Papriková krkovice
Papriková krkovice
Papriková pasta
Papriková pasta
Papriková polévka s chilli krémem
Papriková polévka s chilli krémem
Papriková pomazánka II.
Papriková pomazánka II.
  • Recepty.cz
  • Papriková krkovička
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact