Papričky omyjte a nechte oschnout nebo vysušte papírovou utěrkou. Na pánev nalijte olivový olej (asi 0,5 - 1 cm) a nechte rozehřát. Když je olej dostatečně horký, vložte papričky asi na 20 sekund, pak obraťte a nechte smažit dalších 10-15 vteřin.
2
Vyndejte, přebytečný olej můžete odsát papírovou utěrkou. Pak osolte a opepřete dle chuti. Podávejte jako předkrm nebo chuťovku.
Jistě máte pravdu - proto je to v popisku ingredience. Tato ingredience byla nejbližší papričkám padrón v již existujícím seznamu ingrediencí na tomto webu...
José
|4. 4. 2015 04:45
Pimientos de Padron nie sú chili papričky. Je to jediná autoktona španielska paprika, ktorá má meno podla mestečka Padron v severozápadnom Španielsku (Galicia). Len niektorá z papričiek je pikantná (Pimientos de Padron, uno pica, otro no.)