• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Papírové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Papírové řezy

autor: bramborka
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Papírové řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks listové těsto pláty
  • Těsto
    • 5
      ks vejce
    • 200
      g cukr
    • 1
      ks vanilka
    • 4
      lžíce polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 80
      g strouhané ořechy
  • Krém
    • 500
      ml mléko
    • 200
      g cukr
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      kostka máslo
    • 1
      kelímek smetana 33%

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto upečeme každé zvlášť na suchém plechu.
2
Těsto: ušlehat 5 bílků, cukr, přidat 5 žloutků, vanilku, mouku s práškem do pečiva a ořechy. Upéct placku na papíře.
3
Krém: uvařit mléko, cukr a pudinky. Po vychladnutí zašlehat máslo a celou smetanu (neušlehanou!). Vyšlehat na hladký krém. Pak vrstvíme 1 plát listového těsta, polovinu krému, ořechové těsto, zbytek krému a 2 listové těsto. Dát vychladit a podávat s talířkem na drobky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

Lehké piškotové řezy

Lehké piškotové řezy

Karamelovo-ořechové řezy

Karamelovo-ořechové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • bramborka | 9. 4. 2007 10:36

    Barčo děkuji a s cukrem samozřejmě může každý podle své chuti:-))

  • barča | 5. 4. 2007 09:29

    bramborko, bylo to moc dobré, zajímavá kombinace lískového a piškotového těsta ( i když se přiznám, že jsem ten cukr trochu ubrala)

  • bramborka | 4. 4. 2007 17:58

    Anka,jsem moc ráda že vám chutnalo.Já mám děti malé,takže jsem měla "papíry" všude:-))Děkuji

  • Jana Cz. | 4. 4. 2007 14:26

    Tak tohle teda taky určitě udělám. Jenže taky nevím kdy...

  • Jana z VM | 4. 4. 2007 13:27

    I mně se recept velice líbí. Těď ale nevím, co teda mám vlastně péct na Velikonoce... Je toho moc, moc, co se nabíhzí zajímavého a těch restů od dřívějška !!

  • Anna Tižináková | 4. 4. 2007 12:45

    Vyskúšala som Váš recept na rezy s lístkovým cestom. Musím uznať, že sú výborné. Hlavne mojím deťom veľmi chutili. Veľmi dobrý recept. Anka

  • Patamat z B. | 4. 4. 2007 11:19

    Před chvílí jsem vytáhl list. těsto z mrazáku a zapnul net.Proto mi tenhle recept padl do oka jako první.Jdu na to.Věřím na náhody a navíc vypadá velmi slibně.

  • Airan | 4. 4. 2007 10:56

    I mne se recept libi, uz skoro citim tu chut na jazyku:-)) Diky, bramborko.

  • bramborka | 4. 4. 2007 10:47

    Vypadá to sladce,ale s chutí tukového,nesladkého list.těsta to jde.Zkuste...

  • barča | 4. 4. 2007 10:22

    Velmi zajímavé, sice dost sladké (400 g), ale vyzkouším.

  • Hana Rožníčková | 4. 4. 2007 09:04

    Zajímavý recept, ukládám.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Listové těsto Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Smetana Strouhané ořechy Vanilka Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Křupavý bůček

Křupavý bůček

Kuskus na čínský způsob

Kuskus na čínský způsob

Salát waldorf s kuřetem

Salát waldorf s kuřetem

Hrách a kroupy

Hrách a kroupy

Muffiny na více způsobů

Muffiny na více způsobů

Ruské vejce

Ruské vejce

Domácí ovocná limonáda

Domácí ovocná limonáda

Plněné papriky s knedlíkem

Plněné papriky s knedlíkem

Broskvovo-meruňková marmeláda

Broskvovo-meruňková marmeláda

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

632
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
499
Máslové řízky
Máslové řízky
409
Dýňová tortila
Dýňová tortila
65
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Smažák z hrnku podle…
36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Hrdličky Jitka Boho a Lukáš Langmajer: První veřejné rande

Hrdličky Jitka Boho a Lukáš Langmajer: První veřejné rande

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

  • Recepty.cz
  • Papírové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact