Papriky očistit a nakrájet na kostky, česnek na plátečky. Kuřecí maso osolit grilovací směsí a osmahnout po obou stranách na oleji. Vyjmout a ve stejném oleji nechat zesklovatět papriky i česnek. Maso poklást znovu na zeleninu a nechat v troubě 20 minut zapéct. Papardelle uvařit ve slané vodě a nechat okapat.
2
Na másle osmahnout asi 1 minutu mák, přidat bazalku a oregáno. Na talíře poklást nudle, na ně pestrou zeleninu a maso nakrájené na řezy. Nakonec pokapat makovým máslem s bylinkami.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Markéta Ch
|27. 10. 2006 14:30
Parpadelle jsou široké nudle, taková ta hnízda, co se po uvaření rozpadnou. K dostání jsou zcela běžně...
Anna E
|22. 1. 2006 08:07
Chybeji ti papardelle v receptu ale bylo by lepsi kdybys to nahradila nejakou jinou testovinou protoze ja tento format testovin nikdy na nasem trhu nevidela ale je taky pravda ze by se daly lehce udelat doma.Ahoj Anna