Bůček, pepř, 10 stroužků česneku, bobkové listy vaříme asi hodinu. Mezitím připravíme marinádu - 15 stroužků česneku utřeme se solí, přidáme kari, pepř, papriku, grilovací koření, worchester. Ještě teplý bůček potřeme marinádou a hned zabalíme do alobalu. Po vychladnutí dáme do lednice a necháme asi 6 dní uležet. Krájíme na plátky.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Di
|11. 1. 2006 22:27
Je to fajn recept, ale už je tu popáté - předtím jako Bůček židovský, ostrý, pikantní a nakládaný. Možná by bylo jednoduší než se začně psát recept, zkusit pomocí hledáčku zjistit, zda tu už recept není. Čtenáři pak nemusí procházet zbytečně mnoho receptů, pokud hledají například přípravu bůčku.