• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Panna cotta s malinovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Panna cotta s malinovou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 10
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Panna cotta s malinovou omáčkou
Panna cotta s malinovou omáčkou
Panna cotta s malinovou omáčkou
Panna cotta s malinovou omáčkou
Panna cotta s malinovou omáčkou
Panna cotta s malinovou omáčkou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Panna cotta
    • rostlinný olej na vytření formiček
    • 4
      lžíce moučkový cukr
    • 2
      ks skořice
    • 500
      ml smetana ke šlehání
    • 2
      lžička želatina - mletá
  • Na omáčku
    • 200
      g maliny
    • cukr podle chuti

Postup přípravy receptu

1
Do mističky dejte 2 lžíce vody a vsypte želatinu. Nechte 5 minut stát, aby želatina nabobtnala. Čtyři formičky, skleničky nebo hrnečky o objemu 125 ml velmi tence vymažte olejem. Smetanu vlijte do rendlíku spolu s cukrem a skořicí a zahřívejte na středním plameni. Za občasného promíchání přiveďte k varu. Přidejte želatinu a minutu až dvě povařte, aby se rozpustila.

RADA: Rychlý dezert do 20 minut: Čokoládová pěna, panna cotta i kokosky

2
Směs přeceďte a vlijte do vymazaných formiček. Dejte na 4-6 hodin do lednice chladit, aby se krém zpevnil. Pět minut před podáváním vyndejte z chladničky a vyklopte. Maliny svařte (nebo jen rozmačkejte) s cukrem, vychlaďte a podávejte k panna cottě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Panna cotta s třešněmi v červeném víně (Pöttschinger Rotweinkirschen)

Panna cotta s třešněmi v červeném…

Panna Cotta s pomeranči

Panna Cotta s pomeranči

Panna cotta s ostružinovou omáčkou

Panna cotta s ostružinovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • SKSandy
    SKSandy | 28. 3. 2013 20:28

    Strašně zde postrádám vanilkový lusk, to by měl být docela základ panna cotty. Jinak jsem dělala velmi podobnou. Smetanu - nutno podotknout 33%! Želatinu jsem dala plátkovou. Vanilkový lusk - vydlabaný a do vaření samozřejmě i samotný lusk, ať pustí víc aroma. Skořice stačí jedna menší. Výrazněji by měla chutnat panna cotta po vanilce. Maliny miluji, na horký způsob zejména, takže jsem k tomu udělala malinové pyré (stačí chvíli povařit na pánvi, klidně mražené maliny, troška vody, cukr, možno i zakápnout Griotkou nebo Portským vínem) Na ozdobu je dobrá ještě čokoláda a máta :-) přidávám foto

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Krémy & pudingy & zmrzlina Nejlepší dezerty Panna Cotta
Moučníky Nepečené Snídaně Dopolední svačina Svačina Vaření Chlazení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Maliny Moučkový cukr Rostlinný olej Skořice Smetana ke šlehání Želatina - mletá

Jak udělat piškot na dort

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dušené hovězí plátky

Dušené hovězí plátky

Tvarohový tunel plněný ovocem

Tvarohový tunel plněný ovocem

Sojčí těstovinový salát

Sojčí těstovinový salát

Rychlá znojemská

Rychlá znojemská

Kuřecí kousky s nivou a smetanovou omáčkou

Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…

Kmínové přírodní maso - minutka

Kmínové přírodní maso - minutka

Dančí kýta na pivu

Dančí kýta na pivu

Babiččina ořechová bábovka

Babiččina ořechová bábovka

Jidáše - medové

Jidáše - medové

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak udělat piškot na dort

Poslední sledované recepty

31
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
18
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
17
Vanilkový vánoční koňak
Vanilkový vánoční koňak
15
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…
14
Madlenky
Madlenky

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Ztracený míří na Letenskou pláň: Pokořil další rekord

Ztracený míří na Letenskou pláň: Pokořil další rekord

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Další doporučené recepty:

Panna cotta s borůvkovým přelivem
Panna cotta s borůvkovým přelivem
Panna cotta s granátovým jablkem
Panna cotta s granátovým jablkem
Panna cotta s lesním ovocem
Panna cotta s lesním ovocem
Panna cotta s ostružinovou omáčkou
Panna cotta s ostružinovou omáčkou
Panna Cotta s pomeranči
Panna Cotta s pomeranči
Panna cotta s rebarborovým přelivem
Panna cotta s rebarborovým přelivem
  • Recepty.cz
  • Panna cotta s malinovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact