• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pangasius zapečený se sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Pangasius zapečený se sýrem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangasius zapečený se sýrem
Pangasius zapečený se sýrem
Pangasius zapečený se sýrem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g pangasius Filety
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • máslo
    • sůl
    • paprika - sladká
    • petrželová nať
    • 200
      g sýr

Postup přípravy receptu

1
Filety opláchneme, osolíme, okořeníme, posypeme paprikou a necháme krátce odležet. na másle osmažíme cibuli a česnek do sklovita, vložíme filety a krátce podusíme, přeložíme do ohněvzdorné zapékací mísy, posypeme sýrem a petrželovou natí. Dáme do předehřáté trouby a pečeme při 180-200 °C cca 30 minut.
2
Jemné, dietní, dobré a rychlé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius II.

Zapečený pangasius II.

Zapečený chléb se špenátem a sýrem

Zapečený chléb se špenátem a sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dravec | 17. 9. 2016 12:58

    jakože vážně? Pangas se sejrem?! Vy jste lidi vážně dobytci, co a vaření nemaj ani šajn.

  • Jana | 12. 1. 2014 13:01

    Výborný, moc jsme si pochutnali :-)

  • ladik | 8. 1. 2012 13:18

    pangase nežrat!! je to hnus vyšisovanej

  • Trinity | 14. 4. 2011 14:16

    Já po vložení do mísy to podleju smetanou a nemá to chybu... :-P

  • martincovaj | 6. 2. 2011 12:24

    Vynikající, rychlé, jednoduché. Též jsme přidali rajčata.

  • Petr S. | 4. 11. 2010 13:49

    Dnes jsem dělal k obědu a bylo to výborné, doplnil jsem o plátky rajčat, jak psala Inna a nemělo to chybu. Doporučuji.

  • Inna K. | 30. 8. 2009 09:00

    Vynikajicí jídlo, akorát jsem udělala malý doplněk a na sýr ještě položím plátky rajčat, které jemně osolím a posypu bazalkou.

  • Barbora Kvasnicová | 27. 8. 2009 15:46

    Dnes jsem připravovala na oběd a bylo to výborné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Máslo Pangasius Paprika - sladká Petrželová nať Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové krokety III.

Bramborové krokety III.

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Švestkový koláč V.

Švestkový koláč V.

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Raubířovy zapečené těstoviny

Raubířovy zapečené těstoviny

Bageta se sýry - zapečená

Bageta se sýry - zapečená

Shepherd's pie (ovčákův koláč)

Shepherd's pie (ovčákův koláč)

Zapečené müsli II.

Zapečené müsli II.

Italská pomazánka

Italská pomazánka

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

94
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí kaldoun s játrovými…
72
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Jednoduché zeleninové…
64
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
54
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
52
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Kuřecí vývar s…

Zajímavé články

Cookies 5x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 5x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
AHA.cz Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Porodnost neustále klesá aneb proč současná generace nechce děti

Porodnost neustále klesá aneb proč současná generace nechce děti

Blesk.cz Režisér Adamec pár dní před »únosem« z kavárny: Dal pokyn k odříznutí Jany od účtu!

Režisér Adamec pár dní před »únosem« z kavárny: Dal pokyn k odříznutí Jany od účtu!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Pangasius v bylinkovém mantlu
Pangasius v bylinkovém mantlu
Pangasius v kapse
Pangasius v kapse
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Panini s pestem a parmskou šunkou
Panini s pestem a parmskou šunkou
Panko strouhanka
Panko strouhanka
Panna cotta s angreštovou omáčkou
Panna cotta s angreštovou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Pangasius zapečený se sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact