• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pangasius v sýrovém kabátku
Napište svůj komentář k receptu

Pangasius v sýrovém kabátku

autor: Simča S.
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 400
      g pangasius až 600 podle velikosti jedlíků
    • 0,50
      ks citron šťáva
    • 1
      špetka sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička čubrica
    • 1
      lžička mletá sladká paprika
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce olej
    • 150
      g uzený sýr
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Pangasia necháme trochu povolit a otřeme od vody. Plátky ryby pokapeme citronovou šťávu, posolíme, potřeme rozetřeným česnekem a posypeme bylinkami. (Je možné vytvořit si i "pastu" z třeného česneku, soli, bylinek a šťávy a touto pa stou potřít po obou stranách rybu). Na plíšku rozpálíme olej a rybu obalíme v mouce.
2
Na oleji osmahneme ryby po obou stranách, rozložíme po plíšku, můžeme přidat mouku a koření, které nám při obalování opadaly na prkýnko a dáme do trouby, vyhřáté na 100°C. Necháme zapékat cca 12 minut, pak kousky obrátíme, navršíme na každý "pastu", která vznikla z mouky, koření, tuku a vypečené vody (vetšinou je jí dost) v pekáčku a vrátíme do trouby, které přidáme na 150°C. Necháme zapékat cca 15 minut.
3
Mezi tím si nastrouháme sýr na hrubém struhadle. Přimícháme vajičko a zlehka hmotu prošleháme. Po uplynutí času vyndáme plech opět z trouby, přidáme na 220°C, kousky ryby otočíme opět na druhou stranu a potřeme směsí sýra a vajíčka. Vrátíme do vyhřáté trouby a zapečeme do roztavení sýra.
4
Podáváme s br. kaší, vařenými bramborami nebo těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

Žampiony s nivou ve slaninovém kabátku

Žampiony s nivou ve slaninovém kabátku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • inge | 27. 10. 2012 10:54

    fakt hustý, ještě, že mi pangas nechutná...

  • Tahitty | 13. 9. 2012 14:32

    Chuťovka, už ho asi nikdy dětem nekoupím... :-$

  • Anetka | 31. 7. 2012 11:01

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  • Esc | 28. 2. 2012 19:49

    supeeeer!!!!!!!!!!

  • Sára Pěchová | 16. 1. 2012 07:24

    Výborná rybka :-*

  • Eva | 16. 11. 2011 10:50

    bylo to dobré :-*

  • Zumbistka | 9. 8. 2011 21:58

    už to taky vidím, mám pidi notebook, asi jsem nesjela až dolu-)

  • Simča S.
    Simča S. | 9. 8. 2011 18:44

    Klárko - celá rodina měla bramborovou kaši, ale já jsem těstovinový maniak.... Takže já měla trochu zbylých těstovin a tak jsem vyfotila svůj talíř... Ale máš pravdu, s brkaší či pečenými bramborami je to asi obvyklejši.... dobrou chuť :-)

  • Tereza T
    Tereza T | 9. 8. 2011 16:21

    O sýru je celý třetí odstavec.

  • Zumbistka | 9. 8. 2011 12:48

    nevidím v postupu ten sýr! kam s ním?? asi ho sním-)

  • Klára K. | 8. 8. 2011 10:37

    Moc dobre to vypadá, dávam do oblúbených, ale prikláňam sa skôr k zemiakovej kaši, prípadne k zemiakom duseným na petrželke, ako k cestovinám. Ovšem, proti gustu, žiaden dišputát.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citron Čubrica Hladká mouka Mletá sladká paprika Olej Pangasius Sůl Uzený sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maďarský paprikový salát

Maďarský paprikový salát

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

Rychlé kuřecí nudličky

Rychlé kuřecí nudličky

Mandlové hrudky - nepečené

Mandlové hrudky - nepečené

Kuřecí směs s játry

Kuřecí směs s játry

Nepečený malinový dort do misky

Nepečený malinový dort do misky

Čínské masové placičky alá Zita Kabátová

Čínské masové placičky alá Zita…

Vepřové maso v alobalu

Vepřové maso v alobalu

Adžika masovo-zeleninové ragú

Adžika masovo-zeleninové ragú

Doporučujeme

30 minut
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

41
Houbový guláš
Houbový guláš
30
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
21
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
AHA.cz Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Ženy.cz Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Blesk.cz Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Další doporučené recepty:

Pangasius se sušenými rajčaty a paprikami
Pangasius se sušenými rajčaty a…
Pangasius v bylinkovém mantlu
Pangasius v bylinkovém mantlu
Pangasius v kapse
Pangasius v kapse
Pangasius zapečený se sýrem
Pangasius zapečený se sýrem
Panko strouhanka
Panko strouhanka
Panna cotta s angreštovou omáčkou
Panna cotta s angreštovou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Pangasius v sýrovém kabátku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact