Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné straně filety přeložíme a postupným překládáním papíru vytvoříme kapsu. Takto uděláme vždy na jednu filetu jednu kapsu. poté kapsy položíme na plech nebo přímo na grilovací rošt do předehřáté trouby na 160 °C. Pečeme deset minut. Servírujeme celou kapsu, kterou pouze zvrchu rozřízneme.
2
Jako přílohu doporučujeme bramboru ve slupce nebo zeleninový salát.
Výborné,jedna z nejlepších variant zapékání.Dělal jsem rovnou i s bramborem :-).
Zuzana Šindlerová
|12. 5. 2010 10:05
No a nebylo by lepší než skládat pracně pečící papír, dát do alobalu? Jestli je to jen kvůli šťávě, tak je to asi jedno... Vyzkouším.
michaela picková
|11. 5. 2010 17:06
Musim opravdu hodne recept pochvalit je vyborny.UZ jsem ho jednou dala a dnes jdu z nova.DOporucuji !!!!!!!!
Jarka O.
|27. 12. 2009 15:37
Velmi chutná úprava, dík za recept :-) Dávám 1.
Milan Daniel
|26. 4. 2009 12:59
Nemělo to chybu, opraženého česneku dva stroužky na porci, koření z obou stran. Dávám jedna.
Tereza Čtvrtníčková
|21. 2. 2009 13:59
Když ten česnek předtím opražíte do růžova na olivovém oleji a pak tím tu rybu zalijete, je to ještě lepší. A také doporučuji rybu před položením na pečící papír osušit, plátýnkem nebo utěrkou.
Milan Daniel
|1. 2. 2009 09:57
Termín "pečící papír" je sousloví vytvořené podle stejného vzoru jako "vařící hrnec" nebo třeba "topící dřevo". Stejně jako je dřevo na topení, hrnec na vaření, atd., je v češtině PAPÍR NA PEČENÍ. Kuchařka by měla mít ráda jazyk; když ho takto zahlení, ani chutnat potom nemůže.
jana muchova
|21. 1. 2009 15:01
dnes jsem vyzkoušela, chutnalo mi.Jen jsem nevěděla jestli osolit. Osolila jsem a bylo to dobré.
Iva Maturová
|26. 12. 2008 21:29
Já to chápu tu kapsu, je to jednoduché. Položte rybu na papír tak, aby přeložený papír tvořil dno kapsy. Poté založte papír zprava, pak shora, no a naposled vlevo a je zabaleno. Postupuje se dokola proto, aby nevytekla šťáva.
Markéta Roubalová
|26. 12. 2008 13:19
Nerozumím té kapse, nebyl by obrázek, abych to lépe pochopila?