Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html
Mňam, zapékala jsem i s brambory a bylo to moc dobré. A určitě bych pangasia osolila. :-[
Výborné,jedna z nejlepších variant zapékání.Dělal jsem rovnou i s bramborem :-).
No a nebylo by lepší než skládat pracně pečící papír, dát do alobalu? Jestli je to jen kvůli šťávě, tak je to asi jedno... Vyzkouším.
Musim opravdu hodne recept pochvalit je vyborny.UZ jsem ho jednou dala a dnes jdu z nova.DOporucuji !!!!!!!!
Velmi chutná úprava, dík za recept :-) Dávám 1.
Nemělo to chybu, opraženého česneku dva stroužky na porci, koření z obou stran. Dávám jedna.
Když ten česnek předtím opražíte do růžova na olivovém oleji a pak tím tu rybu zalijete, je to ještě lepší. A také doporučuji rybu před položením na pečící papír osušit, plátýnkem nebo utěrkou.
Termín "pečící papír" je sousloví vytvořené podle stejného vzoru jako "vařící hrnec" nebo třeba "topící dřevo". Stejně jako je dřevo na topení, hrnec na vaření, atd., je v češtině PAPÍR NA PEČENÍ. Kuchařka by měla mít ráda jazyk; když ho takto zahlení, ani chutnat potom nemůže.
dnes jsem vyzkoušela, chutnalo mi.Jen jsem nevěděla jestli osolit. Osolila jsem a bylo to dobré.
Já to chápu tu kapsu, je to jednoduché. Položte rybu na papír tak, aby přeložený papír tvořil dno kapsy. Poté založte papír zprava, pak shora, no a naposled vlevo a je zabaleno. Postupuje se dokola proto, aby nevytekla šťáva.
Nerozumím té kapse, nebyl by obrázek, abych to lépe pochopila?
Recept vypadá lákavě,ale ten popis.....