• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pangasius v kapse
Napište svůj komentář k receptu

Pangasius v kapse

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangasius v kapse
Pangasius v kapse
Pangasius v kapse
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pangasius
    • česnek
    • tymián
    • máslo
    • citron

Postup přípravy receptu

1
Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné straně filety přeložíme a postupným překládáním papíru vytvoříme kapsu. Takto uděláme vždy na jednu filetu jednu kapsu. poté kapsy položíme na plech nebo přímo na grilovací rošt do předehřáté trouby na 160 °C. Pečeme deset minut. Servírujeme celou kapsu, kterou pouze zvrchu rozřízneme.
2
Jako přílohu doporučujeme bramboru ve slupce nebo zeleninový salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Smažený pangasius trochu netradičně

Smažený pangasius trochu netradičně

Pangasius zapečený se sýrem

Pangasius zapečený se sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anetka | 31. 7. 2012 11:03

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  • Můrinka
    Můrinka | 21. 1. 2011 12:25

    Mňam, zapékala jsem i s brambory a bylo to moc dobré. A určitě bych pangasia osolila. :-[

  • recepty73
    recepty73 | 14. 11. 2010 16:54

    Výborné,jedna z nejlepších variant zapékání.Dělal jsem rovnou i s bramborem :-).

  • Zuzana Šindlerová | 12. 5. 2010 10:05

    No a nebylo by lepší než skládat pracně pečící papír, dát do alobalu? Jestli je to jen kvůli šťávě, tak je to asi jedno... Vyzkouším.

  • michaela picková | 11. 5. 2010 17:06

    Musim opravdu hodne recept pochvalit je vyborny.UZ jsem ho jednou dala a dnes jdu z nova.DOporucuji !!!!!!!!

  • Jarka O. | 27. 12. 2009 15:37

    Velmi chutná úprava, dík za recept :-) Dávám 1.

  • Milan Daniel | 26. 4. 2009 12:59

    Nemělo to chybu, opraženého česneku dva stroužky na porci, koření z obou stran. Dávám jedna.

  • Tereza Čtvrtníčková | 21. 2. 2009 13:59

    Když ten česnek předtím opražíte do růžova na olivovém oleji a pak tím tu rybu zalijete, je to ještě lepší. A také doporučuji rybu před položením na pečící papír osušit, plátýnkem nebo utěrkou.

  • Milan Daniel | 1. 2. 2009 09:57

    Termín "pečící papír" je sousloví vytvořené podle stejného vzoru jako "vařící hrnec" nebo třeba "topící dřevo". Stejně jako je dřevo na topení, hrnec na vaření, atd., je v češtině PAPÍR NA PEČENÍ. Kuchařka by měla mít ráda jazyk; když ho takto zahlení, ani chutnat potom nemůže.

  • jana muchova | 21. 1. 2009 15:01

    dnes jsem vyzkoušela, chutnalo mi.Jen jsem nevěděla jestli osolit. Osolila jsem a bylo to dobré.

  • Iva Maturová | 26. 12. 2008 21:29

    Já to chápu tu kapsu, je to jednoduché. Položte rybu na papír tak, aby přeložený papír tvořil dno kapsy. Poté založte papír zprava, pak shora, no a naposled vlevo a je zabaleno. Postupuje se dokola proto, aby nevytekla šťáva.

  • Markéta Roubalová | 26. 12. 2008 13:19

    Nerozumím té kapse, nebyl by obrázek, abych to lépe pochopila?

  • lenka galvasová | 9. 10. 2008 19:17

    Recept vypadá lákavě,ale ten popis.....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citron Máslo Pangasius Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

Kuřecí stehýnka na medu II.

Kuřecí stehýnka na medu II.

Česneková krkovička naložená v mléce

Česneková krkovička naložená v mléce

Povidlové kapsičky

Povidlové kapsičky

Francouzské brambory - bez vaření

Francouzské brambory - bez vaření

Rizoto se slaninou a žampiony

Rizoto se slaninou a žampiony

Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky

Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky

Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob

Pikantní sladkokyselá polévka na…

Grilovaná krkovička se zeleným chřestem a dvojím pyré

Grilovaná krkovička se zeleným…

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

20
Jablečná buchta
Jablečná buchta
19
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
16
Čevabčiči
Čevabčiči
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Dort s ovocem a želatinou
Dort s ovocem a želatinou

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Pangasius s fenyklem a mrkví
Pangasius s fenyklem a mrkví
Pangasius se sušenými rajčaty a paprikami
Pangasius se sušenými rajčaty a…
Pangasius v bylinkovém mantlu
Pangasius v bylinkovém mantlu
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius zapečený se sýrem
Pangasius zapečený se sýrem
Panini s pestem a parmskou šunkou
Panini s pestem a parmskou šunkou
  • Recepty.cz
  • Pangasius v kapse
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact