• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pangasius v kapse
Napište svůj komentář k receptu

Pangasius v kapse

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangasius v kapse
Pangasius v kapse
Pangasius v kapse
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pangasius
    • česnek
    • tymián
    • máslo
    • citron

Postup přípravy receptu

1
Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné straně filety přeložíme a postupným překládáním papíru vytvoříme kapsu. Takto uděláme vždy na jednu filetu jednu kapsu. poté kapsy položíme na plech nebo přímo na grilovací rošt do předehřáté trouby na 160 °C. Pečeme deset minut. Servírujeme celou kapsu, kterou pouze zvrchu rozřízneme.
2
Jako přílohu doporučujeme bramboru ve slupce nebo zeleninový salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Smažený pangasius trochu netradičně

Smažený pangasius trochu netradičně

Pangasius zapečený se sýrem

Pangasius zapečený se sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anetka | 31. 7. 2012 11:03

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  • Můrinka
    Můrinka | 21. 1. 2011 12:25

    Mňam, zapékala jsem i s brambory a bylo to moc dobré. A určitě bych pangasia osolila. :-[

  • recepty73
    recepty73 | 14. 11. 2010 16:54

    Výborné,jedna z nejlepších variant zapékání.Dělal jsem rovnou i s bramborem :-).

  • Zuzana Šindlerová | 12. 5. 2010 10:05

    No a nebylo by lepší než skládat pracně pečící papír, dát do alobalu? Jestli je to jen kvůli šťávě, tak je to asi jedno... Vyzkouším.

  • michaela picková | 11. 5. 2010 17:06

    Musim opravdu hodne recept pochvalit je vyborny.UZ jsem ho jednou dala a dnes jdu z nova.DOporucuji !!!!!!!!

  • Jarka O. | 27. 12. 2009 15:37

    Velmi chutná úprava, dík za recept :-) Dávám 1.

  • Milan Daniel | 26. 4. 2009 12:59

    Nemělo to chybu, opraženého česneku dva stroužky na porci, koření z obou stran. Dávám jedna.

  • Tereza Čtvrtníčková | 21. 2. 2009 13:59

    Když ten česnek předtím opražíte do růžova na olivovém oleji a pak tím tu rybu zalijete, je to ještě lepší. A také doporučuji rybu před položením na pečící papír osušit, plátýnkem nebo utěrkou.

  • Milan Daniel | 1. 2. 2009 09:57

    Termín "pečící papír" je sousloví vytvořené podle stejného vzoru jako "vařící hrnec" nebo třeba "topící dřevo". Stejně jako je dřevo na topení, hrnec na vaření, atd., je v češtině PAPÍR NA PEČENÍ. Kuchařka by měla mít ráda jazyk; když ho takto zahlení, ani chutnat potom nemůže.

  • jana muchova | 21. 1. 2009 15:01

    dnes jsem vyzkoušela, chutnalo mi.Jen jsem nevěděla jestli osolit. Osolila jsem a bylo to dobré.

  • Iva Maturová | 26. 12. 2008 21:29

    Já to chápu tu kapsu, je to jednoduché. Položte rybu na papír tak, aby přeložený papír tvořil dno kapsy. Poté založte papír zprava, pak shora, no a naposled vlevo a je zabaleno. Postupuje se dokola proto, aby nevytekla šťáva.

  • Markéta Roubalová | 26. 12. 2008 13:19

    Nerozumím té kapse, nebyl by obrázek, abych to lépe pochopila?

  • lenka galvasová | 9. 10. 2008 19:17

    Recept vypadá lákavě,ale ten popis.....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citron Máslo Pangasius Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Honzovy buchty

Honzovy buchty

Kuřecí směs na houbách

Kuřecí směs na houbách

Dědovy pikantní brambůrky

Dědovy pikantní brambůrky

Jogurtová marináda na kuře

Jogurtová marináda na kuře

Sněhový koláč s marmeládou

Sněhový koláč s marmeládou

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš pro vegany

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Těstoviny s rajčaty

Těstoviny s rajčaty

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

96
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
56
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
47
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
46
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci
45
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Pangasius s fenyklem a mrkví
Pangasius s fenyklem a mrkví
Pangasius se sušenými rajčaty a paprikami
Pangasius se sušenými rajčaty a…
Pangasius v bylinkovém mantlu
Pangasius v bylinkovém mantlu
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius zapečený se sýrem
Pangasius zapečený se sýrem
Panko strouhanka
Panko strouhanka
  • Recepty.cz
  • Pangasius v kapse
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact