• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pangasius v bylinkovém mantlu
Napište svůj komentář k receptu

Pangasius v bylinkovém mantlu

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangasius v bylinkovém mantlu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pangasius filety
    • sůl
    • hladká mouka
    • vejce
    • strouhanka
    • 1
      lžíce mléko
    • pažitka
    • estragon
    • rostlinný olej na smažení
    • citronový tymián (můžete i bylinky dle vlastní chuti)

Postup přípravy receptu

1
Filety osolíme obalíme v mouce, rozšlehaném vejci s mlékem a ve strouhance smíchané s pokrájenou pažitkou, estragonem a citronovým tymiánem.
2
Smažíme dozlatova z obou stran na rozpáleném oleji.
3
Podáváme s bramborovou přílohou-kaše.... .
4
Množství ingrediencí záleží na počtu strávníků.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 3. 8. 2016 20:31

    Vynikající :-*

  • Romana | 27. 3. 2013 07:02

    Já jestě rybí maso pokapu před obalováním citronovou šťávou a bylinky jsem se naučila dávat podle toho, co je zrovna po ruce.

  • Anetka | 31. 7. 2012 11:04

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  • Tino | 7. 11. 2010 16:37

    Jaruško, jak píše Zámecká paní - v tetrapacku! Měli ji i u nás na vsi ;-) v Penny. Normálně v chlaďáku vedle mlíka, zákysů a smetany. Simča S.

  • recepty73
    recepty73 | 7. 11. 2010 13:13

    Jaruško,ve velkých super(hyper)marketech :-)) -zámecká paní má přehled ;-)

  • Jarka O. | 7. 11. 2010 12:51

    Díky ;-)

  • | 7. 11. 2010 11:13

    Nevim jak v Cechach, ale v Nemecku je Holandska omacka bezne k dostani bud v tetrapacku, ta uz je hotova, jen ji ohrat - ja ji zjemnuji bilym vinem a nebo v prasku, tu jsem ale jeste nezkousela. Myslim si, ze v nejakem sparu, kauflandu nebo tesku by mela byt i v Cechach.

  • Jarka O. | 7. 11. 2010 06:39

    Já jsem někdy taky líná a zjednodušuju...tak kápni božskou: kde ji kupuješ? :-P

  • recepty73
    recepty73 | 6. 11. 2010 18:35

    ;-) ...nastraž očka ;-) a pak si jí ohřej :-D .Samo,že nejlepší je domácí :-P ,tyhle vychytávky znám od lenochů,kteří si to umí zjednodušit ;-) :-D

  • Jarka O. | 6. 11. 2010 18:24

    Jirko hotovou holandskou omáčku jsem ještě nikde neviděla...ani si to neumím představit, ta se přece podává teplá :-\

  • recepty73
    recepty73 | 6. 11. 2010 17:37

    Krájejte bylinky na větší kousky,pokud chcete,aby byly ve strouhance vidět i po usmažení ;-) :-P

  • recepty 73 | 12. 2. 2010 09:06

    K takto upravené rybě je dobrá i holandská omáčka(lze koupit i hotovou:-( )

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronový tymián Estragon Hladká mouka Mléko Pangasius Pažitka Rostlinný olej Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Carpaccio z lososa

Carpaccio z lososa

Marokánky

Marokánky

Malinový dort - hit všech oslav

Malinový dort - hit všech oslav

bramborový salát bavorský

bramborový salát bavorský

Sýrový dort II.

Sýrový dort II.

Skořicové šneky

Skořicové šneky

Chilli con carne s kořením

Chilli con carne s kořením

Belgické vafle

Belgické vafle

Vajíčková pomazánka Rabat

Vajíčková pomazánka Rabat

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

198
Cukety plněné mletým masem
Cukety plněné mletým…
118
Horké zázvorové smoothie s mrkví
Horké zázvorové smoothie…
109
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
81
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
40
Arancini - risottové koule s ricottou II.
Arancini - risottové…

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Pangasius s brokolicí na pánvi
Pangasius s brokolicí na pánvi
Pangasius s fenyklem a mrkví
Pangasius s fenyklem a mrkví
Pangasius se sušenými rajčaty a paprikami
Pangasius se sušenými rajčaty a…
Pangasius v kapse
Pangasius v kapse
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius zapečený se sýrem
Pangasius zapečený se sýrem
  • Recepty.cz
  • Pangasius v bylinkovém mantlu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact