• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pangasius v bylinkovém mantlu
Napište svůj komentář k receptu

Pangasius v bylinkovém mantlu

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangasius v bylinkovém mantlu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pangasius filety
    • sůl
    • hladká mouka
    • vejce
    • strouhanka
    • 1
      lžíce mléko
    • pažitka
    • estragon
    • rostlinný olej na smažení
    • citronový tymián (můžete i bylinky dle vlastní chuti)

Postup přípravy receptu

1
Filety osolíme obalíme v mouce, rozšlehaném vejci s mlékem a ve strouhance smíchané s pokrájenou pažitkou, estragonem a citronovým tymiánem.
2
Smažíme dozlatova z obou stran na rozpáleném oleji.
3
Podáváme s bramborovou přílohou-kaše.... .
4
Množství ingrediencí záleží na počtu strávníků.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 3. 8. 2016 20:31

    Vynikající :-*

  • Romana | 27. 3. 2013 07:02

    Já jestě rybí maso pokapu před obalováním citronovou šťávou a bylinky jsem se naučila dávat podle toho, co je zrovna po ruce.

  • Anetka | 31. 7. 2012 11:04

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  • Tino | 7. 11. 2010 16:37

    Jaruško, jak píše Zámecká paní - v tetrapacku! Měli ji i u nás na vsi ;-) v Penny. Normálně v chlaďáku vedle mlíka, zákysů a smetany. Simča S.

  • recepty73
    recepty73 | 7. 11. 2010 13:13

    Jaruško,ve velkých super(hyper)marketech :-)) -zámecká paní má přehled ;-)

  • Jarka O. | 7. 11. 2010 12:51

    Díky ;-)

  • | 7. 11. 2010 11:13

    Nevim jak v Cechach, ale v Nemecku je Holandska omacka bezne k dostani bud v tetrapacku, ta uz je hotova, jen ji ohrat - ja ji zjemnuji bilym vinem a nebo v prasku, tu jsem ale jeste nezkousela. Myslim si, ze v nejakem sparu, kauflandu nebo tesku by mela byt i v Cechach.

  • Jarka O. | 7. 11. 2010 06:39

    Já jsem někdy taky líná a zjednodušuju...tak kápni božskou: kde ji kupuješ? :-P

  • recepty73
    recepty73 | 6. 11. 2010 18:35

    ;-) ...nastraž očka ;-) a pak si jí ohřej :-D .Samo,že nejlepší je domácí :-P ,tyhle vychytávky znám od lenochů,kteří si to umí zjednodušit ;-) :-D

  • Jarka O. | 6. 11. 2010 18:24

    Jirko hotovou holandskou omáčku jsem ještě nikde neviděla...ani si to neumím představit, ta se přece podává teplá :-\

  • recepty73
    recepty73 | 6. 11. 2010 17:37

    Krájejte bylinky na větší kousky,pokud chcete,aby byly ve strouhance vidět i po usmažení ;-) :-P

  • recepty 73 | 12. 2. 2010 09:06

    K takto upravené rybě je dobrá i holandská omáčka(lze koupit i hotovou:-( )

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronový tymián Estragon Hladká mouka Mléko Pangasius Pažitka Rostlinný olej Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drožďové knedlíčky do polévky

Drožďové knedlíčky do polévky

Patizony zapečené s hermelínem

Patizony zapečené s hermelínem

Vanilkové rohlíčky - rychlé

Vanilkové rohlíčky - rychlé

Medové řezy ze 4 placek

Medové řezy ze 4 placek

Koláčky na neděli

Koláčky na neděli

Papriková pasta

Papriková pasta

Nivová pomazánka s mozzarelou

Nivová pomazánka s mozzarelou

Zapečené brambory s mletým masem podle Michala

Zapečené brambory s mletým masem…

Jednoduchá lososová pomazánka

Jednoduchá lososová pomazánka

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

364
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
172
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
93
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
88
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…
81
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem nebo tvarůžky
Míchaná vejce (nejen) s…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Všeslovanská epopej Ivana Mládka ve Zlíně: Upálený Babiš i zbouchnutá Maruška

Všeslovanská epopej Ivana Mládka ve Zlíně: Upálený Babiš i zbouchnutá Maruška

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Další doporučené recepty:

Pangasius s brokolicí na pánvi
Pangasius s brokolicí na pánvi
Pangasius s fenyklem a mrkví
Pangasius s fenyklem a mrkví
Pangasius se sušenými rajčaty a paprikami
Pangasius se sušenými rajčaty a…
Pangasius v kapse
Pangasius v kapse
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius v sýrovém kabátku
Pangasius zapečený se sýrem
Pangasius zapečený se sýrem
  • Recepty.cz
  • Pangasius v bylinkovém mantlu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact