Šalotku oloupeme a nakrájíme na drobno. Fenykl a mrkev omyjeme, osušíme, oloupeme a nakrájíme na malé tyčinky. Připravíme si zeleninový vývar a nalijeme do pánve. Šalotku, mrkev a fenykl přidáme do pánve a asi 3 minutky podusíme, ochutíme podle chuti solí a pepřem.
2
Omyté, osušené a lehce osolené filety pangasia položíme do pánve na zeleninu a přikryté dusíme 8 - 10 minut při slabém ohřevu. mezitím opláchneme, otřepáme a nakrájíme petržílku, vymačkáme štávu z limetky a pokapáme tím rybu. Podle chuti můžeme dopepřit. Servírujeme posypané čerstvou petrželkou
3
Jako obměna anebo pokud nemáte rádi fenykl, můžete použít cuketu, a do pánve přidat později než mrkev
Na obrázku jsem zrovna měla poslední jarní cibulku místo petržílky, tak jsem minutku před vyndáním z pánve posypala nakrájenou cibulkou, aby maliličko naměkla :-P