• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pangasius na zelenině (dietní)
Napište svůj komentář k receptu

Pangasius na zelenině (dietní)

autor: milenkasimano
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangasius na zelenině (dietní)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pangasius
    • kečup - jemný
    • česnek
    • cibule
    • mražená zelenina
    • podravka
    • paprika - sladká
    • koření mleté - může být i grilovací

Postup přípravy receptu

1
Asi 2 hodiny předtím, než má být jídlo hotové, vytáhneme pangásia z lednice, abychom si ho nakořenili. Připravíme pekáček, ve kterém rybu budeme dělat a cibuli nakrájenou na kolečka rozmístíme po dně pekáče, stejně to uděláme i s česnekem. Zalijeme to po celé ploše vodou (vody mnoho nedáme, protože pangásius při rozmrznutí vodu pustí) a posypeme paprikou, podravkou a mletým kořením.
2
Na to poskládáme kousky pangásia (které už jen okřeníme podravkou, paprikou a kořením) a nechámeho tak přímo na pekáčku rozmrznout, po dvou hodinách přidáme do mezer, mezi plátky pangásia po polévkové lžíči kečupu (nešetříme!). A celé to posypeme zeleninou a můžeme ještě jednou přesypat podravkou (množství přidávaného koření dáváme jen podle svého vkusu).
3
Dáme do touby a pečeme 15-20 min. při teplotě 180 °C.
4
Jak poznáme, že je hotový? Kousky masa se nám musí pod nožem rozpadat.
5
Poznámka: ryba - Pangasius (sladkovodní žralok, není nejlevnější, ale je skoro bez kostí, a velmi dietní)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Smažený pangasius trochu netradičně

Smažený pangasius trochu netradičně

Pangasius v kapse

Pangasius v kapse

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sisi | 10. 4. 2012 12:03

    Nevím v jaké kvalitě se pangasius prodává v zemi původu, ale u nás je to hodně ledu s trochou rybího TUĆNÉHO masa. To snad není vhodná strava ani pro psy !!!!!!! :-(

  • Jindřich | 3. 9. 2011 15:32

    No..Dietní to opravdu není. Ryby se mají dělat co nejjednodušeji. tzn., že stačí bohatě sul, pepr, cerstva zeleninka a hotovo. Zadny grilovaci koreni,kecup a podobny nesmysly...akorat to tu opravdovou chut pangasiuse potlaci nekam do prdele. Na co slozity recepty, kdyz to jde jednoduse. No oznamkoval jsem ti to za pet. Cau :'( :-X

  • anonym | 22. 3. 2011 18:32

    mno ne asiii :-( =-O :-D Dietní. :D

  • bublinka | 19. 2. 2011 12:52

    dietní? ha ha :-$

  • Ala | 25. 1. 2011 12:09

    me vždycky pobaví to slovo "dietní" to autor nemyslí vážně.)) kdyby vynechal kečup, podravku a raději tam šoupnul trošku máslíčka a místo mražené zeleninu, čerstvou a trošku bylinek tak je recept mnohem lepší

  • Lenja | 11. 1. 2011 14:32

    nic ve zlém, ale také souhlasím, jen ať je pěkně cítit rybička. navíc mě úplně fascinuje cpát do všeho kečup... :-|

  • manpilac Lesly | 14. 12. 2009 18:52

    buy some pills<a href=http://buy.dreamandgrow.com/erectile-dysfunction-cialis.html>erectile dysfunction cialis</a><a href=http://buy.dreamandgrow.com/proscar-prostate.html>proscar prostate</a><a href=http://buy.dreamandgrow.com/paypal-pfizer-viagra.html>paypal pfizer viagra</a><a href=http://buy.dreamandgrow.com/is-lipitor-used-for-weight-loss.html>is lipitor used for weight loss</a><a href=http://buy.dreamandgrow.com/ending-viagra-use.html>ending viagra use</a><a href=http://buy.dreamandgrow.com/affect-lipitor-side.html>affect lipitor side</a><a href=http://buy.dreamandgrow.com/pharmacy-group-inc-propecia.html>pharmacy group inc propecia</a><a href=http://buy.dreamandgrow.com/buy-viagra-cheap-through-online-sales.html>buy viagra cheap through online sales</a><a href=http://buy.dreamandgrow.com/viagra-suppliers-in-the-uk.html>viagra suppliers in the uk</a><a href=http://buy.dreamandgrow.com/retina-by-alcohol-levitra.html>retina by alcohol levitra</a><a href=http://buy.dreamandgrow.

  • Dommi T. | 19. 11. 2009 18:51

    výborný recept, dnes jsem uvařila, velice chutné! Pangasius sám o sobě má dost nevyráznou chuť a tento recept ho nádherně oživí. Děkuji

  • Tereza J. | 13. 6. 2008 10:52

    Jíj, to sa mi podarilo:))) Bybu nejem, má tam byť rybu.

  • Tereza J. | 13. 6. 2008 10:51

    Súhlasím so Zdenkou v tom, že ak jem bybu, má vyniknúť chuť ryby. Podravku by som určite na rybu nedala ( vlastne ani na iné jedlo). Je to veľké percento soli, bylinky alebo iné korenie dá vyniknúť chuti ryby.

  • Zdena z JM | 13. 6. 2008 10:39

    Já mám rybu také nejraději připravenou jen velmi jednoduše, okořeněnou jedním druhem koření (kmín, zázvor, česnek) nebo jakoukoliv sušenou bylinkou. Zkrátka tak, aby vynikla chuť rybího masa.

  • Oldřich Gargulák | 12. 6. 2008 22:07

    Proti gustu žádný disputát, ale proč potlačovat delikátní chuť tohoto dravečka takovým množstvím ingrediencí? Zkuste na másle, nebo Po mlynářsku.

  • Martina | 12. 6. 2008 16:58

    Dobrý den, mám dotaz. Milčo, případně kdokoli kdo to právě čtete, co to je mleté koření? Jaké koření tam mám dát? Koření na ryby, maso nebo jaké? Dík za odpověd´. Chci to zítra zítra dělat, tak snad někdo poradí!

  • Gábina Chotašová | 30. 3. 2008 19:10

    Výborné. Použila jsem grilovací koření na zeleninu a rybí koření. Dala jsem víc kečupu a mraženou zeleninu jsem použila Lečo od Nowaca. Jinak jinou rybu než pangasiusa už nepoužívám. Vřele doporučuji vyzkoušet na jakýkoliv způsob.

  • Zuzana Šindlerová | 14. 1. 2008 12:16

    Dlouho jsem nejedla něco tak vynikajícího. Moc děkuji za recept, spousta lidí mně radila, že pangasius je nejlepší smažený, zkusila jsem i to, je výborný, ale tohle je 100x lepší. Jen jsem vůbec nerozmrazovala, nepodlívala vodou, dala péct normálně zmrazené, kečup jsem použila mírně pálivý, koření na grilovanou zeleninu a rybí koření. Zeleninu jsem dala Bretaňskou od Nowaca. Opravdu vynikající, dávám 1***

  • David | 23. 12. 2007 08:46

    ... ještě drobnost. Kromě toho pórku byl politý omáčkou z bílého vína :-) Bohužel nevím, jak to udělali, ale někdo ze zkušených kuchařů by si s tím určitě poradil...

  • David | 23. 12. 2007 08:44

    Dobrý den všem :-) Asi před týdnem jsem měl v Rakousku Pangasia na pórku a máslovou rýží a byl to fantastický zážitek. Nejlepší ryba, co jsem kdy jedl a nebyla v ní ani jediná kost :-) Všem můžu vřele doporučit.

  • johanka | 12. 12. 2007 09:01

    Dobrý den, chtělabych se zeptat, jestli někdo z Vás neví, zda ryba Pangaius obsahuje jod, prý se jedná o sladkovodní rybu, ráda bych si ji totiž dala, ale mám na jod alergii, moc dík za odpověď

  • Staňa | 7. 11. 2007 20:28

    Určitě je dietní, ale zná někdo kalorickou hodnotu?

  • Jaňule H. | 27. 10. 2007 16:30

    Zrovna jsme se nadlábli. Bylo to moooc dobrý. Použila jsem růžičkovou kapustu a mrkev. Vynechala jsem jen kečup, protože ten já nerada. Rychlý, dobrý a asi i zdravý.

  • Jan Kamelský | 23. 10. 2007 14:04

    Zbyněk, který pohaněl výborného sumečka žraločího, má zřejmě větší chuť na lososa se rtutí. Dneska je 1 kg sumečka v Hypernově za 129 korun. Já jsem už nakoupil a teď i 2 filátka právě dojedl.Na cibulce zesklovatělé na másle, sůl, pepř, citron a česnek, dochuceno bílým jogurtem. Zbyňku,dal by sis taky. Honza

  • Di | 21. 10. 2007 17:59

    Souhlasím s Radkem. I když jsme pangasia pouze upekla s kapkou rybího koření, byl super!

  • Radek Šmída | 21. 10. 2007 08:41

    Ahoj lidi.Pangasius je nejlepší ryba,kterou jsem kdy jedl.Vím o firmě,která ho vozí momentálně za 99,- kč/kg.Super cena,super gábl.

  • juppigi juppigi | 4. 10. 2007 09:36

    V MAKRU ČERSTVÉ, POUZE NA LEDU CHLAZENÉ ZA 130,- KČ

  • chichi | 3. 10. 2007 15:20

    Včera jsem koupila pangasia v Tescu za 65,-

  • Di | 2. 10. 2007 11:03

    Právě jsem ho přinesla (mraženého) z Lidlu, inspirovali jste mě. Není nejlevnější (cca 160 Kč za 1 kg), ale vypadá móoc dobře.

  • MyšPlyš | 1. 10. 2007 18:31

    Zdenáličko, můžu se zeptat, kde kupujete Pangasius-e za 107,-/kg? Nám moc chutná:-))).Díky Míša

  • masha | 1. 10. 2007 17:53

    pangasius je k zakoupeni v kauflandu..nevim tedy jestli ve vsech prodejnach kauflandu,ale vetsinou ano.Prodavaji ho kilo za 149kc...nejlepsi rybka co jsem kdy jedla...da se pripravit s jakoukoli zeleninou,vyborny je s grilovanou mrkvickou..myslim tim na grilovaci panvi...a s ryzi...pouzivam jen koreni primo na ryby...vyborne...

  • chichi | 1. 10. 2007 15:09

    Můžete mi prosím doporučit, jaká zelenina je nejvhodnější? Děkuji

  • Alena | 29. 9. 2007 17:21

    Dobrý den Zbyňku, tak nevím, co jste jedl. Já dělám pangasiuse pravidelně a nikdy nebyl pěnové konsistence...

  • Zbyněk | 29. 9. 2007 16:44

    Nevím, jak vám, ale já maso pěnovité konzistence skutečně za delikatesu nepovažuji. V syrovém stavu to bylo kluzké jako slimák a po udělání jsem z toho měl fakt ojedinělý zážitek v podobě pojídání syntetické hmoty, kterou se někomu podařilo vymyslet v 22. století jako náhražku masa. Zlaté steaky z tuňáka nebo lososa.

  • Zdenálička | 28. 9. 2007 18:17

    Pangasius - žraločí sumeček, opravdu pochází z Vietnamu. U nás v jídelně ho připravují kuchařky jedenkrát týdně a vážně je moc dobrý.. I děti ho jedí a talíře vracejí vylízané.. Kilo stojí většinou do 150,-/kg, já ho kupuji za 107,-/kg. :o) Dá se připravit různě... Doporučuji!!!

  • Hela - | 23. 8. 2007 12:36

    Ano, včeta jsem viděla v Penny - 500 g za 79.90

  • Gábina H | 22. 8. 2007 10:58

    Kristino, mívají ji mraženou v Lidlu nebo Penny Marketu, popř. v Makru (tam i čerstvou)

  • Anonym | 21. 8. 2007 23:54

    Kristýno,já ho viděla v Intersparu a v Ternu.

  • Jana Cz. | 21. 8. 2007 14:14

    Kristino, pangase mají v Lidlu a určitě i v jiných supermarketech, ale to nevím, protože je tu nemáme :-). V Lidlu ale určitě.

  • Kristina Goubejová | 21. 8. 2007 11:19

    Dobrý den,můžete mi prosím poradit v kterém supermarketu bych tu rybu sehnala?Jednou jsem jí jedla ,ale bohužel jí nikde nemůžu sehnat.Děkuji

  • Ivana Přikrylová | 16. 8. 2007 17:06

    Ryba Pangasius má fakt moc delikátní jemné maso, není to však sladkovodní žralok, ale v obchodě ho uvádí jako "sumeček" (pochází z Vietnamu)

  • Eva Červenková | 6. 8. 2007 19:15

    pangasia vrele doporucuji!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Koření Mražená zelenina Pangasius Paprika - sladká Podravka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Losos v alobalu

Losos v alobalu

Nokerle s vajíčkem

Nokerle s vajíčkem

Senzační řezy z velkého plechu

Senzační řezy z velkého plechu

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Klasická hrachová kaše

Klasická hrachová kaše

Hrnková kávová buchta

Hrnková kávová buchta

Řízek bez vajec

Řízek bez vajec

Hlíva v těstíčku

Hlíva v těstíčku

Slané lívance

Slané lívance

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

50
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
41
Dim Sum knedlíčky
Dim Sum knedlíčky
40
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
34
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
28
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 9. 5. 2025: Komu se konečně začne dařit a kdo by měl poslouchat svou intuici?

Denní horoskop na pátek 9. 5. 2025: Komu se konečně začne dařit a kdo by měl poslouchat svou intuici?

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

  • Recepty.cz
  • Pangasius na zelenině (dietní)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact