Vezmeme pekáček pro Vás nejvhodnější. Vymažeme ho po dně máslem nebo olejem a potřeme rozmačkaným stroužkem česneku. Nadrobno nakrájíme menší cibuli a dáme do pekáčku spolu s drcenými rajčaty (koupíme je v plechovce) a krájenými rajčaty. Je možné použít jenom krájená nebo jenom drcená - to je na Vás jako množství kolik rajčat použijete. Rajčata jemně posolíme a na ně vložíme osoleného Pangasia, kterého pokapene půlkou citrónů.
2
Okolo Pangasia - na rajčata rozložíme kousky másla. Dáme do trouby a po cca 10ti minutách Pangasia otočíme, pokapeme citrónem, promícháme rajčata a dodáme máslo. Pangasia je podle mě nevhodnější podávat buď se šťouchanými brambory a nebo s bramborovou kaší.
3
Z 500 g ryby máte buď 2 velké porce a nebo 4 menší.