• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pangasius na listovém špenátu se smetanou
Napište svůj komentář k receptu

Pangasius na listovém špenátu se smetanou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 14
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pangasius na listovém špenátu se smetanou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg pangasius
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka
    • rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 5
      stroužek česnek
    • 50
      g máslo
    • 600
      g listový špenát 500 - 600g
    • 2
      dl smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu

1
Filety osolíme, opepříme, obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Cibuli najemno pokrájíme, česnek pokrájíme na slabé plátky a obojí orestujeme na másle, přidáme očištěný, pokrájený špenát i smetanu a chvilku povaříme, osolíme dle chuti.
2
Rozdělíme na talíře a na špenát položíme smažený pangasius. Podáváme s vařenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vinná klobása ve špenátu

Vinná klobása ve špenátu

Polévka z čerstvého špenátu - jednoduchá a rychlá

Polévka z čerstvého špenátu -…

Polévka ze špenátu a hrášku

Polévka ze špenátu a hrášku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janina | 17. 2. 2016 11:50

    Bylo to moc dobré. Sama jsem byla překvapené jak se špenát k rybě hodil.

  • Anďa | 23. 7. 2014 18:35

    Bylo to luxusní :-)

  • Denisa | 27. 6. 2014 14:48

    Bylo to lehké, takže pro mně jako dělané a taky to bylo moc dobré. Díky.

  • Iveta | 22. 5. 2014 09:25

    Jak můžete jíst Pangasiuse? po tom co vyšlo najevo jakým způsobem jsou chovaní. Fuj

  • Jana | 5. 10. 2011 20:31

    Dělám často, výborné! Doporučuji potřít česnekem i rybu před obalením.

  • Kardanka | 21. 7. 2011 20:25

    dělám i z tresky a je to lahůdka :-P

  • Slávka | 27. 5. 2011 07:01

    Bylo to vynikající, děkujem :-) .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Listový špenát Máslo Pangasius Pepř mletý Rostlinný olej Smetana ke šlehání Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Přírodní řízek

Přírodní řízek

Jogurtový dort s jahodami

Jogurtový dort s jahodami

Guacamole

Guacamole

Majonéza ze zakysané smetany

Majonéza ze zakysané smetany

Jednoduché lečo po našem

Jednoduché lečo po našem

Vánočka z domácí pekárny

Vánočka z domácí pekárny

Brokolicová polévka se sýrem a máslovými krutony

Brokolicová polévka se sýrem a…

Domácí bylinková lučina

Domácí bylinková lučina

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

44
Vosí hnízda
Vosí hnízda
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Husí stehna, červené…
23
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
19
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou
Pangas s cibulkou a anglickou slaninou
Pangas se špenátem a nivou
Pangas se špenátem a nivou
Pangas v sýrovo-smetanové omáčce
Pangas v sýrovo-smetanové omáčce
Pangasius s brokolicí na pánvi
Pangasius s brokolicí na pánvi
Pangasius s fenyklem a mrkví
Pangasius s fenyklem a mrkví
Pangasius se sušenými rajčaty a paprikami
Pangasius se sušenými rajčaty a…
  • Recepty.cz
  • Pangasius na listovém špenátu se smetanou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact