Rozmražené filé nakrájíme na nudličky o síle prstu, zakapeme citronovou šťávou, posypeme grilovacím koření a promícháme. Necháme chvíli uležet. Do hrnce nalijeme smetanu, přidáme tavený sýr a pomalu přivedeme k varu. Za stálého míchání by se měl sýr rozpustit a omáčka zhoustnout.
2
Pokud se nerozpustí, použijte ponorný mixér. Omáčku odstavte. Na pánev nalijte trochu oleje a na něm opečte fíté. Když je hotové, nasypte ho do omáčky a opatrně promíchejte.Jako přílohu doporučuji těstoviny.
Chtěl jsem vyzkoušet rybičku trochu jinak a povedlo se;-)
Simona
|8. 4. 2011 09:49
Moc jsem tomu nevěřila, ale je to vynikající, celá rodina si moooc pochutnala.
Radka Křížová
|24. 5. 2009 14:17
dneska jsme měli,bylo to moc dobré, příště zkusím taveňák s příchutí,mohlo by t obýt ještě lepší..
Lenka Pištěková
|20. 5. 2009 11:59
Výborný, šmakovalo to i mojí dceři a u ní občas nevím, s jakým receptem jí přijdu k chuti. Díky
Markéta Sršňová
|7. 4. 2009 12:47
Teď jsme dojedli a bylo to výborný, taveňák jsem dala šunkový, dalo to tomu "šmrnc". Nikdy bych nekombinovala rybu s těstovinami, ale je to fakt výborný! Nemuselo se ani dosolovat, stačilo to grilovací koření.
Marta Kropáčová
|1. 4. 2009 13:26
MOOOC dobre,je to skvely recept.Mam rada rychle a chutne recepty a ten k nim patri.Po prve jsem jedla rybu s testovinou,ale je to opravdu vyborne,diky
Dana Vorlová
|28. 3. 2009 23:06
Výborné !!!
Mirka P.
|26. 6. 2008 13:32
Strašně dobrý!
Mirka P.
|26. 6. 2008 13:30
Strašně dobrý!
Anonym
|27. 3. 2008 21:37
tento recept je super dik
Sylva Karešová
|26. 3. 2008 21:50
Pangas je výborná ryba. Objevili jsme ji s přítelem teprve nedávno a zachutnala nám. Jakkoli upravená.