Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme žampiony na větší kousky, pórek na kolečka a na másle pěkně osmažíme dozlatova (nejdřív dáme houby až potom pórek).
2
Smažíme dost zprudka, aby se stačila odpařovat voda z hub. Přidáme kmín, pepř, trochu osolíme a sudáme z pánve. Na stejnou pánev přidáme máslo a opečeme rybu. Houby s pórkem přidáme na rybu a necháme chvíli spojit chutě mimo plotýnku.
3
Nejlepší je s bramborovou kaší (pro labužníky se dá zapéct s nivou - pak je třeba zapít pivem !).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Markéta Dočekalová
|22. 8. 2009 21:10
Pangas byl opravdu výborný, opečeného jsem ho naskládala do zapékací mísy, na něj nasypala směs a posypala nahrubo nastrouhaným eidamem. Pak jsem to zapékala asi 20 minut a výsledkem byla opravdu mňamka :)