Vyjmout 5-10 minut před koncem pečení. Postup: program 3 (francouzský), velikost střední, kůrka světlá.
2
**Zdroj:** www.sweb.cz/hafca.h
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ivana Přikrylová
|20. 3. 2007 11:59
Tenhle receptík jsem tu před časem uváděla pod názvem "Panettone - italská vánoční bábovka" s tím rozdílem že se peče v bábovkové formě a ne v domácí pekárně. Do ingrediencí ještě patří med
Anonym
|19. 3. 2007 16:29
Je to kandovaný citron a pomeranč - kůra.
Monika
|19. 3. 2007 16:17
co to je citronát a oranžát?
František Brusák
|16. 3. 2007 23:50
Přesně jak píše paní Katka jen ta sůl se tam dává právě proto aby to nejen mělo dobrou chuť ale aby to nepřekynulo a po upečení to mělo stejnoměrné pory.Jinak je to sladká buchta.
Katka Maršálková
|16. 3. 2007 14:49
jaký chcete pracovní postup? Je to těsto do pekárny a zásada je dát tam nejdřív všechno co teče, pak to, co se sype a úplně nakonec droždí (nesmí přijít do styku se solí), to je celý :o)