Maso nakrájíme na plátky a pomocí kloubů lehce maso naklepeme. Maso osolíme a osmahneme na pánvi (na malém množství oleje). Pak maso vyndáme, obalíme ho slaninou a dáme stranou.
2
V hrnci si rozehřejeme máslo, přidáme lžíci pepře, zasypeme moukou, poté přidáme vývar a nakonec smetanu. Mícháme, dokud omáčka nezhoustne.
peprova omacka se dela z celyho nakladanyho zelenyho pepre,co je tohle za recept???nesmysl,smazat!!!
Lukáš Čapek
|21. 8. 2016 21:46
Omlouvám se, přehlédl jsem se, chtěl jsem tento recept ohodnotit nejvíce body, a pak jsem si teprve všiml, že se jedná o známkování.
Recept je naprosto úžasný, jednoduchý ale tak dobře jsem si už dlouho nepochutnal. Vřele všem doporučuji.
Lukáš Čapek
|21. 8. 2016 21:46
Omlouvám se, přehlédl jsem se, chtěl jsem tento recept ohodnotit nejvíce body, a pak jsem si teprve všiml, že se jedná o známkování.
Recept je naprosto úžasný, jednoduchý ale tak dobře jsem si už dlouho nepochutnal. Vřele všem doporučuji.