• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Paneng kai
Napište svůj komentář k receptu

Paneng kai

autor: KS1996
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Paneng kai
Paneng kai
Paneng kai
Paneng kai
Paneng kai
Paneng kai
Paneng kai
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g kuřecí prsa
    • 100
      ml kuřecí vývar
    • 1
      lžíce curry pasta
    • 400
      ml kokosové mléko
    • 1
      lžíce cukr

Postup přípravy receptu

1
Dejte do pánve wok přibližně 150 ml kokosového mléka a na středním plameni zahřívejte, dokud se mléko nezredukuje na průsvitný olej. Přidejte kari pastu, snižte plamen, promíchejte a nechte chvíli opékat (stačí 2-3 minuty), aby se koření rozvonělo.

RADA: VIDEO, jak naporcovat celé kuře

2
Nakrájejte kuřecí maso na nudličky, přidejte ho ke kari pastě do woku a dobře promíchejte. Zalijte zbývajícím kokosovým mlékem a nechte probublávat, dokud se kuře neprovaří. Stačí cca 15 minut. Pak dochuťte rybí omáčkou, cukrem, solí.
3
Přidejte najemno nasekané kafírové listy a lehce rozdrcené arašídy (použila jsem hmoždíř, můžete je ale přidat i vcelku). Nechte dalších 10 minut probublávat, aby omáčka zhoustla. Ochutnejte a podle potřeby dosolte.

RADA: Recepty na další skvělá asijská jídla najdete zde!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsa po asijsku

Kuřecí prsa po asijsku

Asijské nudle se zeleninou a krevetami

Asijské nudle se zeleninou a krevetami

Voňavé asijské Ossobuco

Voňavé asijské Ossobuco

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Curry pasta Kokosové mléko Kuřecí prsa Kuřecí vývar

Jak naporcovat kuře

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Hovězí maso na pivu

Hovězí maso na pivu

Banánové muffiny

Banánové muffiny

Nakládané brusinky

Nakládané brusinky

Paprikovo-tvarohová pomazánka

Paprikovo-tvarohová pomazánka

Krkovice na moravance

Krkovice na moravance

Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

Dušený králík (nejen) se zeleninou

Dušený králík (nejen) se zeleninou

Ochucené majonézy

Ochucené majonézy

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak naporcovat kuře

Poslední sledované recepty

28
Toskánské závitky z mletého masa s rajskou omáčkou
Toskánské závitky z…
22
Bryndzové noky
Bryndzové noky
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Obalovaný asijský květák z trouby
Obalovaný asijský květák…
14
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Krkonošský James Bond! Igor Orozovič předvádí pekáč buchet na horské chatě

Krkonošský James Bond! Igor Orozovič předvádí pekáč buchet na horské chatě

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Pan di spezie - sladký kořeněný chlebíček
Pan di spezie - sladký kořeněný…
Panadelky
Panadelky
Panagjurská vejce
Panagjurská vejce
Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Panenka plněná sušenými meruňkami
Panenka plněná sušenými meruňkami
Panenka s batátem a pestem
Panenka s batátem a pestem
  • Recepty.cz
  • Paneng kai
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact