Určitě je to dvoudecka na všechno.
Dobrý den můžu se zeptat sklenice mouky je myšené ta sklenice která má 2dl .. já jen jestli se to vztahuje na všechny sklenice nebo jen na tu u vody!?
Výroba polevy je popsaná hnedka v prvním odstavci.
Vynikající :-* . Není to nic pro štíhlou linii, ale chuť je boží.
A jaká je ta polevá? Jak se dělá? Děkuji
Výborná buchta, sice je drahá, ale jednou za čas.... ;-) :-P :-P :-P :-P :-*
Nechala jsem se navnadit a napodruhé vyzkoušela buchtu upéct v dortové formě na mužovu oslavu pětašedesátých narozenin. Krém je sladký dost, ale jednou za čas se potěšit něčím tak dobrým se dá odpustit. Navíc mě potěšila poleva, která se dobře krájí a nepraská. Také se mi osvědčilo pokapání korpusu tuzemským rumem. Výborné.
je výborná,teď jsem ji dělala :-P
Buchta je na chuť velmi dobrá, měla jsem jen dva problémy - tím, jak je krém ze Salka hodně sladký, je hodně sladká i celá buchta. Příště určitě uberu cukr do těsta. Druhý problém alespoň u mě bylo, že těsto je po upečení velmi křehké a i po úplném vychladnutí se při rozkrojování napůl drolí a láme. Také z toho důvodu se krém hůře na korpus maže. Nakonec jsem to dala nějak dohromady, poleva leccos schovala ;-)
:-| kdo to má opisovat inak je to super simon.kolousek
strašny to těsto tuhy jak svin ,už chapu proč tu neni žadny hodnocení..... :-X