![Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo](https://ms3.ostium.cz/instance/web-recepty/jDKFqN99/h222w297t.jpg)
Jano,slovem kostra jsem chtěla autorce receptu objasnit,co to vlastně skelet je.A je logické,že když vykostíte kuře,tak na kostech nějaké maso zůstane.Akorát nechápu,proč by nebyl vhodný na polévku.Já z něj vařím polévku dost často.
Každopádně když skelety uvaříte,oberete z nich poměrně dost masa,třeba kdo není náročný i do paprikáše,ale záleží,kde skelety koupíte,kostra nikomu na nic není,ani na polévku.Jana
Filipinská jídla jsou chatrakteristická kombinací česnek + sojová omáčka + bílý ocet + hnědý cukr + bobkové listy, někdy i ananasová šťáva. Zkus to trochu doladit a bude to super.
Tak to se omlouvám. Recept mám od jedné známé, je samozřejmě vyzkoušený.Ta v něm píše kuřecí skelet, ale má na mysli maso.
Kuřecí skelet není vařené kuřecí maso, ale naopak to, co zbude,když kuře vykostíte.Tzn.kostra.