• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pan bagnat
Napište svůj komentář k receptu

Pan bagnat

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pan bagnat
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 2
      ks červená paprika
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • 60
      ml olivový olej
    • 1
      lžička balzamikový ocet
    • 2
      lžíce petrželka hladkolistá (najemno nasekaná)
    • 0,50
      lžíce kapary slité, nasekané
    • 1
      ks cuketa (asi 120 g), nastrouhaná na tenké plátky
    • 1
      ks bageta velká
    • 1
      stroužek česnek rozdrcený
    • 4
      ks vejce natvrdo uvařená, oloupaná a rozpůlená
    • 10
      ks artyčoky nakládané, pokrájené
    • 10
      ks bazalka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 200 °C. Na plechu pokrytém pečicím papírem upečte papriky, až jejich slupka téměř zčerná. V misce přetáhněte kuchyňskou fólií, aby se zapařily. Ve jiné misce promíchejte olej, ocet, kapary a petrželku. Přidejte cuketu, osolte a opepřete. Z paprik stáhněte slupku a vyjměte semínka, pokrájejte je a přidejte do misky. Bagetu podélně rozpulte, ale nedokrojte. Vydlabejte střídku a vnitřek potřete česnekem. Spodní část bagety poklaďte rozpůlenými vejci, artyčoky, cuketami a paprikami. Nakonec poklaďte lístky bazalky. Zakryjte druhou polovinou bagety a vše zabalte do kuchyňské fólie. Položte na plech, zakryjte jiným plechem a ten zatižte něčím těžším a dejte přes noc do chladu. Podávejte pokrájené na tenké plátky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dýňový koláč (Pan di zucca)

Dýňový koláč (Pan di zucca)

Pan di spezie - sladký kořeněný chlebíček

Pan di spezie - sladký kořeněný…

Sex-in-a-Pan

Sex-in-a-Pan

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Červen Svačina Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Artyčoky Bageta Balzamikový ocet Bazalka Červená paprika Česnek Cuketa Kapary Olivový olej Paprika - žlutá Pepř mletý Petrželka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bavorské vdolečky II.

Bavorské vdolečky II.

Chilli con carne V.

Chilli con carne V.

Pečené vepřové koleno na zelí

Pečené vepřové koleno na zelí

Těstovinový salát s avokádem

Těstovinový salát s avokádem

Bramborovo-sýrové lívance

Bramborovo-sýrové lívance

Rychlá rajská polévka s pistáciemi

Rychlá rajská polévka s pistáciemi

Špaldové sušenky bez cukru

Špaldové sušenky bez cukru

Játra (nejen) se žampiony

Játra (nejen) se žampiony

Čokoládové croissanty z listového těsta

Čokoládové croissanty z listového…

Doporučujeme

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

127
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
93
Mrkvové řezy s ořechy (nejen) z remosky
Mrkvové řezy s ořechy …
73
Jahodová ovesná kaše
Jahodová ovesná kaše
51
Kachna s rozinkovým zelím
Kachna s rozinkovým zelím
41
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Bramborovo-sýrové…

Zajímavé články

Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
AHA.cz Verdikt soudu v případu Dopita a Soukup: Hanychová vzteky bez sebe

Verdikt soudu v případu Dopita a Soukup: Hanychová vzteky bez sebe

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Hranáč z Hell’s Kitchen a jeho tři sestry: Jeden táta, tři mámy!

Hranáč z Hell’s Kitchen a jeho tři sestry: Jeden táta, tři mámy!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Další doporučené recepty:

Pampeliškový med III.
Pampeliškový med III.
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou zálivkou a slaninou
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…
Pampeliškový sirup
Pampeliškový sirup
Pan di spezie - sladký kořeněný chlebíček
Pan di spezie - sladký kořeněný…
Panadelky
Panadelky
Panagjurská vejce
Panagjurská vejce
  • Recepty.cz
  • Pan bagnat
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact