• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pan bagnat
Napište svůj komentář k receptu

Pan bagnat

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pan bagnat
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 2
      ks červená paprika
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • 60
      ml olivový olej
    • 1
      lžička balzamikový ocet
    • 2
      lžíce petrželka hladkolistá (najemno nasekaná)
    • 0,50
      lžíce kapary slité, nasekané
    • 1
      ks cuketa (asi 120 g), nastrouhaná na tenké plátky
    • 1
      ks bageta velká
    • 1
      stroužek česnek rozdrcený
    • 4
      ks vejce natvrdo uvařená, oloupaná a rozpůlená
    • 10
      ks artyčoky nakládané, pokrájené
    • 10
      ks bazalka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 200 °C. Na plechu pokrytém pečicím papírem upečte papriky, až jejich slupka téměř zčerná. V misce přetáhněte kuchyňskou fólií, aby se zapařily. Ve jiné misce promíchejte olej, ocet, kapary a petrželku. Přidejte cuketu, osolte a opepřete. Z paprik stáhněte slupku a vyjměte semínka, pokrájejte je a přidejte do misky. Bagetu podélně rozpulte, ale nedokrojte. Vydlabejte střídku a vnitřek potřete česnekem. Spodní část bagety poklaďte rozpůlenými vejci, artyčoky, cuketami a paprikami. Nakonec poklaďte lístky bazalky. Zakryjte druhou polovinou bagety a vše zabalte do kuchyňské fólie. Položte na plech, zakryjte jiným plechem a ten zatižte něčím těžším a dejte přes noc do chladu. Podávejte pokrájené na tenké plátky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dýňový koláč (Pan di zucca)

Dýňový koláč (Pan di zucca)

Pan di spezie - sladký kořeněný chlebíček

Pan di spezie - sladký kořeněný…

Sex-in-a-Pan

Sex-in-a-Pan

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Červen Svačina Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Artyčoky Bageta Balzamikový ocet Bazalka Červená paprika Česnek Cuketa Kapary Olivový olej Paprika - žlutá Pepř mletý Petrželka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Olomoucká tvarohová pomazánka

Olomoucká tvarohová pomazánka

Šťáva z malin, jahod apod.

Šťáva z malin, jahod apod.

Coleslaw - podzimní vitamíny

Coleslaw - podzimní vitamíny

Cuketa vynikající

Cuketa vynikající

Škvarková pomazánka III.

Škvarková pomazánka III.

Králík po francouzsku

Králík po francouzsku

Tvarohový dort s malinami II.

Tvarohový dort s malinami II.

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Jablečný závin

Jablečný závin

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

68
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
30
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
26
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…
25
Sulc - recept po babičce
Sulc - recept po babičce
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Lamač dívčích srdcí David? V Survivoru jsem nikoho nebalil, s nikým jsem neflirtoval

Lamač dívčích srdcí David? V Survivoru jsem nikoho nebalil, s nikým jsem neflirtoval

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Pampeliškový med III.
Pampeliškový med III.
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou zálivkou a slaninou
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…
Pampeliškový sirup
Pampeliškový sirup
Pan di spezie - sladký kořeněný chlebíček
Pan di spezie - sladký kořeněný…
Panadelky
Panadelky
Panagjurská vejce
Panagjurská vejce
  • Recepty.cz
  • Pan bagnat
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact