![Pálivá topinka cibulka Pálivá topinka cibulka](https://ms2.ostium.cz/instance/web-recepty/jlihRH6y/h222w297t.jpg)
Já tuto pomazánku dělám také. Mám na zeleninu takové mačkadlo podobné lisu na česnek, jen je trochu větší otvor na potravinu. Kdysi jsem ho zakoupila v Budějovicích na výstavě Hobby. Zeleninu namačkám do misky, přidám příp. i salám gothaj apod. a spojím s pomazánkovým máslem. Nejlepší je pomazánka, když je tam pěkná feferonka. Dávám jedničku* a doporučuji vyzkoušet!
tuto pomazánku už znám dlouho a osvědčila se mi na chlebíčky.Je sice ostřžejší,ale máme ji rádi.Ještě přidávám Lučinu.
Dělám ji z jedné Moravanky, 1 pomazánkového másla a 15-20 dkg měkkěho salámu. Moravanku se salámem pomelu a smíchám s pom. máslem. Je výborná na jednohubky, zapíjí se vínkem.
Vyzkoušela jsem a moc nám nechutnala.
udělala jsem ji z 1 Moravanky a 2 pomazánkových másel, je pravda taková pikantnější a nakyslejší díky té steriované zelenině. A taky jsem ji hodně osolila. Uvidím zítra, jak bude chutnat, nechám ji odležet v ledničce.
Zni to zajimavě asi to vyzkouším.