Tak jsem tento recept objevila na fotce v "náhodném receptu" a moc se mi líbí. Určitě ho vyzkouším !
Janka, ja pri pečení palaciniek do cesta vôbec cukor nedávam. Stačí osladená náplň.
Moc dobré, s jablky lepší jak s tvarohem. Budu dělat častěji, jak jen to zvýšený cukr dovolí. Pravda je , že jsem místo cukru dala umělé sladidlo ale i v těch jablkách cukr takže musím opatrně. Bezva recept. Jana H.
Právě jsme dojedli, palačinky byly "dobré aj krásne", nebo možná spíše vynikající, protože dobrá je za 3, ale tyhle byly za 1 (přidám, až budu u jiného počítače). Kyselejší nápň, sladčí sníh (navrchu jsem je už raději necukrovala), tenounké těsto. Dobrý nápad, jak upotřebit například v létě hojně padající jablka.
Pani Di, to nevadí, že máte jablkový lekvár ochutený medom, keď pekne sneh nastriekate a zapečiete dozlata, budú dobré aj krásne. A je to aj rýchle.
V lednici čeká na případné využití pár bílků, nespotřebovaná jablková povidla (jen je nich med místo cukru) a rozinky namočené v rumu. To je přímo výzva!
Ďakujem : )))
Paní Terezo, Vaše recepty ..to je samý skvost! Už jsem si jich spoustu uložila a těším se, až je všechny vyzkouším. Ukládám i tenthle. A přeji Vám (ale i nám) ještě spoustu nápadů a inspirací. Pište!!!!!