• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Palačinkový dort III.
Napište svůj komentář k receptu

Palačinkový dort III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Palačinkový dort III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 160
      g polohrubá mouka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      balíček čokoládový pudink
    • 1,50
      dl mléko
    • 4
      lžíce cukr
    • 250
      g tvaroh
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • 50
      g mandle pražené sekané
    • 1
      lžička pomerančová kůra

Postup přípravy receptu

1
Vyšleháme těsto, necháme 20 minut odpočinout. V rozpáleném tuku smažíme 6-8 tenkých palačinek. Formu vymažeme máslem a střídavě vrstvíme palačinky, čokoládový pudink, uvařený z 1/2 litru mléka, 1 čokoládového pudinku a 4 lžic cukru. Na pudink rozetřeme tvarohový krém. Utřeme 250 g tvarohu s 1 vejcem, 1 lžící moučkového cukru, 50 g praženych sekaných mandlí a nastrouhané pomerančové kůry. Poslední vrstva je pudink a tvaroh. Vidličkou "projedeme" povrch, posypeme nasekanými mandlemi a při teplotě 200 °C pečeme zakryté 20 minut, dopékáme odkryté 10 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Palačinkový dort

Palačinkový dort

Palačinkový Dort s ovocem

Palačinkový Dort s ovocem

Slaný palačinkový dort

Slaný palačinkový dort

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Oldřich Gargulák | 27. 7. 2008 11:43

    Ještě by šlo puding roztírat ve formě a tvaroh natřít na další palačinku a tu pak šikovně plácnout do formy natřenou stranou dolů....Nebo, jak píše Tereza, napřet tvaroh-rozetřít a na to pak sáčkem(cukrářský se špičkou, nebo stačí mikrotenový s odstřženým růžkem) nastříkat cik-cak puding.

  • Eva Červenková | 27. 7. 2008 03:09

    no, natřít to úplně nepůjde, takže asi spíš ,,pokydat" :-) a formu..já bych dortovou použila, ale nevím jestli by se tam vše vešlo, do pekáče by se to neskládalo tak hezky, ale šel by asi i líp vyložit peč.papírem..

  • Tereza J. | 26. 7. 2008 21:19

    Jaqnka, ja by som to vymenila, na palacinku najprv tvarohový krém a potom puding. Veď je to jedno, ktorá vrstva pôjde prvá.

  • Jana Remková | 26. 7. 2008 21:13

    No,zajímalo by mne,jak se ten tvaroh dá namazat na ten pudink?Asi to bude,jak já říkám,hatláma-patláma,že?A jakou formu použít?Předpokládám,že je to asi jedno,jen mne napadlo,že asi ne dortová,že?No,dám si to do oblíbených,každý pátek něco z těch sladkých jídel vařím,třeba se všem zavděčím.Díky za recept.

  • Eva Červenková | 25. 7. 2008 10:51

    určitě :-)

  • lenka galvasová | 24. 7. 2008 19:00

    Chtěla jsem se zeptat,zda na přikrytí je možné použít alobal.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Dorty Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Sladké Dorty Večeře Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládový pudink Cukr Mandle Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Pomerančová kůra Sůl Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Linecký tvarohový koláč

Linecký tvarohový koláč

Tvarohový koláč s meruňkami

Tvarohový koláč s meruňkami

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Telecí líčka na víně

Telecí líčka na víně

Čína s vepřovým

Čína s vepřovým

Bramborový guláš s baby karotkou

Bramborový guláš s baby karotkou

Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem

Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem

Rychlé červené karí s krevetami

Rychlé červené karí s krevetami

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

46
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
33
Klasické lečo
Klasické lečo
26
Rýžové krokety (noky), základní recept
Rýžové krokety (noky),…
25
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
24
Zapečený flatbread s kuřetem a paprikami
Zapečený flatbread s…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Palačinkový dort III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact