• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pajšl - plíčky na smetaně
Napište svůj komentář k receptu

Pajšl - plíčky na smetaně

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 79
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pajšl - plíčky na smetaně
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • vepřová játra plíce, srdce, játra...
    • 1
      ks vepřový jazyk
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      stroužek česnek
    • 2
      ks petržel
    • celer (kousek)
    • 1
      ks cibule
    • 400
      ml smetana
    • sůl
    • 10
      ks nové koření
    • 10
      ks pepř mletý
    • 3
      ks bobkový list
    • 1
      lžička tymián
    • ocet (dle chuti)
    • cukr (dle chuti)
    • hladká mouka (na zahuštění)

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve povařím asi 5 minut všechny vnitřnosti a pak vodu sliji a vnitřnosti properu. Dám do druhé vody, přidám veškeré koření, cibuli, česnek, lžičku octa a zeleninu, kterou vyndám po jejím změknutí. Ostatní vařím do změknutí. Jazyk rychle schladím a olupu, ostatní po schladnutí nakrájím na malé kousky včetně zeleniny. Vnitřnosti sliji, přidám kostku masoxu, povařím. Ve smetaně rozkvedlám dostatečné množství hl.mouky a omáčku tímto zahustím, povařím, dochutím solí, octem (popřípadě cukrem), přidám nakrájené vnitřnosti a zeleninu.
2
Podávám nejraději s houskovým knedlíkem
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bifteky na smetaně

Bifteky na smetaně

Špagety s vejcem na smetaně

Špagety s vejcem na smetaně

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně - dýňová omáčka

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Macek | 7. 4. 2016 19:06

    Pajšl v p..i,nutro pálí... :-|

  • Macek | 7. 4. 2016 19:05

    Nutro pálí, pajšl v pici :-|

  • Macek | 7. 4. 2016 19:03

    Nutro pálíííí PAJŠL v piči :-|

  • Mila | 23. 9. 2015 07:50

    Je rok 2015 a já jdu vařit pajšl moc se na něj těším je to stejný recept který vařím já a je výborný. :-P :-P

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 7. 12. 2014 17:44

    Jsem moc ráda, když tady narazím na nějaký recept na jiné vnitřnosti než játra. Moc nám chutnalo, budeme určitě opakovat.

  • majdullla | 2. 5. 2013 10:08

    Receptík je výborný i z vnitřností divočáka.Jen nedáváme plíce,ty pouze povařím a vyndavám je. :)

  • Mr.Bean | 13. 2. 2013 23:55

    Recept je dobrý,ale rád bych věděl kde koupit plíce?Já si je nechám vozit z Rakouska

  • Ivana Přikrylová | 22. 2. 2012 19:52

    Je to výborný recept, jen vynechávám plíce a používám jen jazyk a srdce. Ostatní je stejné.

  • koloušek | 31. 1. 2012 19:06

    Pajšl na smetaně

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Říjen Listopad Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Česnek Cibule Cukr Hladká mouka Mrkev Nové koření Ocet Pepř mletý Petržel Smetana Sůl Tymián Vepřová játra Vepřový jazyk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolicový koláč

Brokolicový koláč

Tvarohové šátečky

Tvarohové šátečky

Bábovka olejová

Bábovka olejová

Ovocné košíčky

Ovocné košíčky

Pórková polévka se slaninou

Pórková polévka se slaninou

Tortilla plněná mletým masem

Tortilla plněná mletým masem

Smažené jednohubky

Smažené jednohubky

Čokoládové suflé bez lepku

Čokoládové suflé bez lepku

Vynikající kuře na paprice

Vynikající kuře na paprice

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

745
Špecle s brokolicovou omáčkou
Špecle s brokolicovou…
58
Tvarohové koblihy IV.
Tvarohové koblihy IV.
57
Pomerančový džem (marmeláda)
Pomerančový džem …
49
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně - rychle a chutně
Hlíva (bedly, václavky)…
40
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Batáty s masem a…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Honzi Michálek v Love Islandu: Ex Alagii propagoval Čínu

Honzi Michálek v Love Islandu: Ex Alagii propagoval Čínu

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

  • Recepty.cz
  • Pajšl - plíčky na smetaně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact