• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pajšl - plíčky na smetaně
Napište svůj komentář k receptu

Pajšl - plíčky na smetaně

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 77
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pajšl - plíčky na smetaně
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • vepřová játra plíce, srdce, játra...
    • 1
      ks vepřový jazyk
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      stroužek česnek
    • 2
      ks petržel
    • celer (kousek)
    • 1
      ks cibule
    • 400
      ml smetana
    • sůl
    • 10
      ks nové koření
    • 10
      ks pepř mletý
    • 3
      ks bobkový list
    • 1
      lžička tymián
    • ocet (dle chuti)
    • cukr (dle chuti)
    • hladká mouka (na zahuštění)

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve povařím asi 5 minut všechny vnitřnosti a pak vodu sliji a vnitřnosti properu. Dám do druhé vody, přidám veškeré koření, cibuli, česnek, lžičku octa a zeleninu, kterou vyndám po jejím změknutí. Ostatní vařím do změknutí. Jazyk rychle schladím a olupu, ostatní po schladnutí nakrájím na malé kousky včetně zeleniny. Vnitřnosti sliji, přidám kostku masoxu, povařím. Ve smetaně rozkvedlám dostatečné množství hl.mouky a omáčku tímto zahustím, povařím, dochutím solí, octem (popřípadě cukrem), přidám nakrájené vnitřnosti a zeleninu.
2
Podávám nejraději s houskovým knedlíkem
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bifteky na smetaně

Bifteky na smetaně

Špagety s vejcem na smetaně

Špagety s vejcem na smetaně

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně - dýňová omáčka

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Macek | 7. 4. 2016 19:06

    Pajšl v p..i,nutro pálí... :-|

  • Macek | 7. 4. 2016 19:05

    Nutro pálí, pajšl v pici :-|

  • Macek | 7. 4. 2016 19:03

    Nutro pálíííí PAJŠL v piči :-|

  • Mila | 23. 9. 2015 07:50

    Je rok 2015 a já jdu vařit pajšl moc se na něj těším je to stejný recept který vařím já a je výborný. :-P :-P

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 7. 12. 2014 17:44

    Jsem moc ráda, když tady narazím na nějaký recept na jiné vnitřnosti než játra. Moc nám chutnalo, budeme určitě opakovat.

  • majdullla | 2. 5. 2013 10:08

    Receptík je výborný i z vnitřností divočáka.Jen nedáváme plíce,ty pouze povařím a vyndavám je. :)

  • Mr.Bean | 13. 2. 2013 23:55

    Recept je dobrý,ale rád bych věděl kde koupit plíce?Já si je nechám vozit z Rakouska

  • Ivana Přikrylová | 22. 2. 2012 19:52

    Je to výborný recept, jen vynechávám plíce a používám jen jazyk a srdce. Ostatní je stejné.

  • koloušek | 31. 1. 2012 19:06

    Pajšl na smetaně

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Říjen Listopad Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Česnek Cibule Cukr Hladká mouka Mrkev Nové koření Ocet Pepř mletý Petržel Smetana Sůl Tymián Vepřová játra Vepřový jazyk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brambory - cukroví

Brambory - cukroví

Úžasná vajíčková pomazánka

Úžasná vajíčková pomazánka

Koláčky

Koláčky

Velikonoční kopřivová nádivka

Velikonoční kopřivová nádivka

Hovězí guláš s domácím Bavorským knedlíkem

Hovězí guláš s domácím Bavorským…

Batátové bramboráky

Batátové bramboráky

Kávovo-ořechový dort (korpus) - dvoupatrový

Kávovo-ořechový dort (korpus) -…

Salát Caprese

Salát Caprese

Kotlety v omáčce s hlívou

Kotlety v omáčce s hlívou

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

39
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
28
Houbová polévka se zeleninou
Houbová polévka se…
27
Sushi sendvič Onigirazu
Sushi sendvič Onigirazu
27
Zeleninový salát s medvědím česnekem a vejci
Zeleninový salát s…
25
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Óda na radost: 50 nejkrásnějších podzimních šatů pro S i XXL postavy

Óda na radost: 50 nejkrásnějších podzimních šatů pro S i XXL postavy

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Brad Pitt v nové reklamě: Uhlazený vousáč!

Brad Pitt v nové reklamě: Uhlazený vousáč!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

  • Recepty.cz
  • Pajšl - plíčky na smetaně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact