• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pajšl - plíčky na smetaně
Napište svůj komentář k receptu

Pajšl - plíčky na smetaně

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 25
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pajšl - plíčky na smetaně
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • vepřová játra plíce, srdce, játra...
    • 1
      ks vepřový jazyk
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      stroužek česnek
    • 2
      ks petržel
    • celer (kousek)
    • 1
      ks cibule
    • 400
      ml smetana
    • sůl
    • 10
      ks nové koření
    • 10
      ks pepř mletý
    • 3
      ks bobkový list
    • 1
      lžička tymián
    • ocet (dle chuti)
    • cukr (dle chuti)
    • hladká mouka (na zahuštění)

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve povařím asi 5 minut všechny vnitřnosti a pak vodu sliji a vnitřnosti properu. Dám do druhé vody, přidám veškeré koření, cibuli, česnek, lžičku octa a zeleninu, kterou vyndám po jejím změknutí. Ostatní vařím do změknutí. Jazyk rychle schladím a olupu, ostatní po schladnutí nakrájím na malé kousky včetně zeleniny. Vnitřnosti sliji, přidám kostku masoxu, povařím. Ve smetaně rozkvedlám dostatečné množství hl.mouky a omáčku tímto zahustím, povařím, dochutím solí, octem (popřípadě cukrem), přidám nakrájené vnitřnosti a zeleninu.
2
Podávám nejraději s houskovým knedlíkem
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bifteky na smetaně

Bifteky na smetaně

Špagety s vejcem na smetaně

Špagety s vejcem na smetaně

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně - dýňová omáčka

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Macek | 7. 4. 2016 19:06

    Pajšl v p..i,nutro pálí... :-|

  • Macek | 7. 4. 2016 19:05

    Nutro pálí, pajšl v pici :-|

  • Macek | 7. 4. 2016 19:03

    Nutro pálíííí PAJŠL v piči :-|

  • Mila | 23. 9. 2015 07:50

    Je rok 2015 a já jdu vařit pajšl moc se na něj těším je to stejný recept který vařím já a je výborný. :-P :-P

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 7. 12. 2014 17:44

    Jsem moc ráda, když tady narazím na nějaký recept na jiné vnitřnosti než játra. Moc nám chutnalo, budeme určitě opakovat.

  • majdullla | 2. 5. 2013 10:08

    Receptík je výborný i z vnitřností divočáka.Jen nedáváme plíce,ty pouze povařím a vyndavám je. :)

  • Mr.Bean | 13. 2. 2013 23:55

    Recept je dobrý,ale rád bych věděl kde koupit plíce?Já si je nechám vozit z Rakouska

  • Ivana Přikrylová | 22. 2. 2012 19:52

    Je to výborný recept, jen vynechávám plíce a používám jen jazyk a srdce. Ostatní je stejné.

  • koloušek | 31. 1. 2012 19:06

    Pajšl na smetaně

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Říjen Listopad Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Česnek Cibule Cukr Hladká mouka Mrkev Nové koření Ocet Pepř mletý Petržel Smetana Sůl Tymián Vepřová játra Vepřový jazyk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Templářský dort tmavý

Templářský dort tmavý

Pudinkový koláč III.

Pudinkový koláč III.

Bílkový MARGOT hřbet

Bílkový MARGOT hřbet

Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Placičky z ricotty s cuketou a sušenými rajčaty

Placičky z ricotty s cuketou a…

Smažené šunkové rolky se sýrovou náplní

Smažené šunkové rolky se sýrovou…

Srnčí hřbet na liškách

Srnčí hřbet na liškách

Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná

Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná

Ořechové kostky - miniřezy

Ořechové kostky - miniřezy

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Jahodový koláč z…
22
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo
18
Honzovy buchty
Honzovy buchty
17
Čočka na kyselo po našem
Čočka na kyselo po našem

Zajímavé články

Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to pískorky?
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to…
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
AHA.cz Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Etiketa oblékání pro svatebčanky: Ve kterých šatech si neutrhnete ostudu?

Etiketa oblékání pro svatebčanky: Ve kterých šatech si neutrhnete ostudu?

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Divoký mejdan na počest Jiřího Bartošky (†78): Svědectví, co se dělo uvnitř!

Divoký mejdan na počest Jiřího Bartošky (†78): Svědectví, co se dělo uvnitř!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Liliou Khousnoutdinovou

Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Liliou Khousnoutdinovou

  • Recepty.cz
  • Pajšl - plíčky na smetaně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact