Maso v osolené vodě uvaříme do měkka spolu s divokým kořením, cibulí a kořenovou zeleninou. Přecedíme a maso na drobno nakrájíme. Na másle osmažíme mouku a zalijeme vývarem. Po 10-ti minutách varu vmícháme smetanu a přidáme pokrájené maso, můžeme i kousek vařené mrkve. Přisladíme, okyselíme, vše dle chuti.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Findejs
|11. 2. 2011 14:45
Nemá to chybu. <:-)
marie nezlakova
|30. 4. 2009 07:01
Jednou,kdysi dávno, jsem připravila tzv.maminčin pajšl a je fakt,že jsem nikoho nenadchla,ani sebe.Tohle je mi bližší díky té zelenině s kořením.Dá to pokrmu určitě chuť a vůni podstatně lepší.Určitě jednou vyzkouším.