Listové těsto rozválejte, posypte škvarky, pokapejte vínem nebo koňakem, přeložte natřikrát, znovu vyválejte, opět přeložte a nechte 30 minut odpočinout. Poté opět vyválejte na cca 2 cm, vypichujte kolečka. Rozložte na plech, potřete rozšlehaným vejcem a posypte hrubou solí(či/a kmínem) a pečte v silně vyhřáté troubě.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Helli
|3. 12. 2007 08:36
Milý Anonyme, ďakujeme za Váš názor.Zaručujete sa za to, že z receptu "kape sádlo"?,lebo napríklad mne práve chutia také kulinárske výrobky, ktoré sú presladené, presolené, pretučnelé...MŇAM! Teším sa na Vaše ďalšie doporučenia...
Zuzana Krejčí
|2. 12. 2007 19:39
Je to mooc dobré, znám recept již dlouho a každému to vždy chutná.
Anonym
|1. 12. 2007 18:16
Tohle je teda síla-sádlo kape z receptu,tučné listové těsto nadívané škvarky!