• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ovocný tunel
Napište svůj komentář k receptu

Ovocný tunel

autor: Biggi
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ovocný tunel
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžíce cukr krupice
    • 3
      lžíce hladká mouka
  • Náplň
    • 50
      g malinový džem
    • 250
      g zakysaná smetana
    • 100
      g moučkový cukr
    • 200
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      balíček ztužovač šlehačky
    • 100
      g ananasový kompot
    • 100
      g broskvový kompot
  • Dohotovení
    • 1
      balíček želé dortové
    • 5
      ks jahody

Postup přípravy receptu

1
Žloutky oddělíme od bílků, bílky vyšleháme do husté pěny. Postupně přidáváme žloutky, cukr a lehce vmícháme prosátou mouku. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v troubě na 200°C asi 8 minut.
2
Upečený korpus po delší straně rozkrojíme na poloviny. Jednu polovinu potřeme džemem a stočíme v tenkou roládu.
3
Zakysanou smetanu smícháme s cukrem a smetanou vyšlehanou se ztužovačem. Formu na srnčí hřbet vyložíme potravinářskou folií. Okapané ovoce nakrájíme na plátky, kterými střídavě vyložíme formu. Na ovoce rozetřeme 2/3 náplně a doprostřed podélně vmáčkneme roládu. Potřeme zbylou náplní a na ni položíme zbylý pruh korpusu tak, aby uzavíral formu.
4
Tunel dáme do ledničky na 2 hodiny ztuhnout. Pak ho pomocí fólie vyklopíme a fólii sejmeme. Želé připravíme podle návodu výrobce a tunel lžící po malých dávkách přelijeme. Dáme znovu ztuhnout do ledničky a pak krájíme porce, které zdobíme ovocem (jahodami, rybízem nebo malinami).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohový tunel plněný ovocem

Tvarohový tunel plněný ovocem

Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Ovocný táč (rychlovka)

Ovocný táč (rychlovka)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 30. 8. 2012 14:20

    Recept vypadá moc,moc,moc dobře.Škoda,že mi ho nikdo nechce upéct!! :-(

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Zákusky Dezerty Pečení Narozeniny Výjimečný den Svatba Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananasový kompot Broskvový kompot Cukr krupice Hladká mouka Jahody Malinový džem Moučkový cukr Smetana ke šlehání Vejce Zakysaná smetana Želé dortové Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nudlová polévka s mrkví

Nudlová polévka s mrkví

Halušky

Halušky

Tortilla de patatas

Tortilla de patatas

Papriková pomazánka II.

Papriková pomazánka II.

Sněhové rohlíčky

Sněhové rohlíčky

Zelná polévka s uzenými žebry

Zelná polévka s uzenými žebry

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…

Chobotničky ze špaget

Chobotničky ze špaget

Pistáciové sušenky

Pistáciové sušenky

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

25
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
21
Sýrové karbanátky s uzeným  masem
Sýrové karbanátky s…
19
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
13
Chlupaté cuketové knedlíky či halušky
Chlupaté cuketové…
11
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Zesnulý muzikant David Stypka (†41): Úspěchy i po smrti! Maminku drží nad vodou

Zesnulý muzikant David Stypka (†41): Úspěchy i po smrti! Maminku drží nad vodou

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Další doporučené recepty:

Ovocný špíz z grilu
Ovocný špíz z grilu
Ovocný táč (rychlovka)
Ovocný táč (rychlovka)
Ovocný tart
Ovocný tart
Ovocný tvaroh
Ovocný tvaroh
Ožralé kuličky
Ožralé kuličky
Ožralí špekouni podle Ládi Hrušky
Ožralí špekouni podle Ládi Hrušky
  • Recepty.cz
  • Ovocný tunel
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact