Z ingrediencí na korpus vytvořte hladké těsto a nechte v lednici hodinu odpočinout. Pak ho vyválejte a umístěte do formy na pečení (taková s tím vlnitým okrajem), dno propíchejte vidličkou a položte na něj pečící papír, na který nasypte rýži nebo fazole, aby se nenafouklo. Pečte na 190°C 10-15 minut. Cca 5 minut před dokončením pečení odstraňte rýži a nechte dopéct.
2
Připravte si přibližně půl litru želatiny (používám od Dr. Oetkera a stačí jeden balíček) - dodržte postup, ale místo vody přidejte ovocnou šťávu/džus/sirup z kompotu. Dejte na chvíli do lednice.
3
Tvaroh smíchejte s medem, pomerančovou kůrou a asi 3 lžícemi pomerančového džusu. Až korpus vychladne, dejte směs na dno a pak na ni vyskládejte ovoce. Želatinu použijte, když začne v lednici tuhnout - kdyby byla moc tekutá, vsákne se do korpusu a poničí strukturu, moc tuhá zase nepůjde rozprostřít. Zalijte předpřipravenou želatinou a dejte do lednice tak na hodinu a půl uležet a dotuhnout želatinu.