Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Bára
|21. 2. 2008 19:22
Tento koláč děláme doma coby slavnostní, na narozeniny a podobně. Vypadá, ale i chutná výborně! Doporučuji :)
Majka Rončáková
|10. 8. 2006 08:57
Místo ovoce jsem dala nastrouhané jablká, taky výborné.
Jana
|5. 8. 2006 13:55
Tenhle koláč peču ráda,nejraději jako Tereza s jahodami,anebo s broskvemi.Jen piškotů dávám méně,ani ne půl sáčku.Koláč je velmi dobrý.
Anonym
|5. 8. 2006 08:06
Tak aj ten s jahodami bol neskutočne dobrý !!!!!!!!!!!!!
Tereza Jarčušková
|31. 7. 2006 12:36
Robila som s ríbezľami a pudingy som nahradila Zlatým klasom. Tým pádom bol hustý, dobre držal tvar. Bol krásny na pohľad a vynikajúci !!!! Dnes idem opakovať s jahodami. Dávam velikánsku 1.
Xym
|24. 7. 2006 10:41
Lahky, osviezujuci kolac - hlavne v lete odporucam podavat chladeny. Mam ho vyskusany s jahodami, mandarinkami, broskynami a marhulami. Este by som odporucila ine teploty pri peceni: Najskor 5- 7 minut piect na 250 °C, potom 15-20 min na 200 °C.
Hana Lorencová
|24. 7. 2006 09:47
Tenhle koláč dělám hodně často, je výborný. Pudink uvařte hustější, na 1 litr mléka minimálně 2,5 pudinků a spodní plát listového těsta po okrajích přehněte, jinak pudink vybublá. Dělám i s čokoládovým pudinkem bez ovoce.