Mňamka,opravdu výborný hlavne druhý den byl koláč křehký .Dělala jsem s meruňkami,zítra ho udělám zase. ;-)
Dobry den, ja jsem take ted dopekla. Mam pocit, ze testo je na velky plech moc slabe a zespodu se pripaluje pri teplotu 200'. Jinak jsem ho rozvalela na papire a vrchni dil potom i s papirem na testo priklopila a papir sloupla. Tak uvidime jak bude chutnat. Delala jsem ho s jablky a trochou kompotovanych blum.
Dobrý den, děkuji za radu. Hnětla jsem to poctivě ručně a odležet jsem to nechala určitě déle než je psáno, takže to bude v těch surovinách. Příště zkusím dát na Vás.
Dobrý den, pokud se těsto drobí, je dobré přidat buď na másle a nebo obětovat vejce (klidně jen žloutek či bílek), těsto je potřeba opravdu dobře ručně zpracovat a pak nechat skutečně odpočinout. Nemívám s tímto těstem problémy, jen je třeba si někdy poměry trochu upravit.
Výborný recept, opravdu dobrota, jen jsem dala poloviční dávky cukru. S těstem jsem měla také problém, hrozně se drobilo, nakonec jsem válení vzdala a nějak jsem to na ten plech napatlala, příště na to zkusím jít nějak jinak a lépe. :-)
Já to nechápu, těsto se mi nepodařilo rozválet - žádným způsobem. Vše jsem udělal podle receptu - nic míň, nic víc a těsto se drobilo :-( V žádném případě mi nešlo dát na plech a tak jsem se těšila :-( Co jsem udělala špatně, když jsem postupovala přesně podle receptu ?
Řezy jsou výborné, máme nadúrodu rebarbory, tak jsem hledala, co s ní... Tohle je asi nejchutnější úprava rebarborových řezů, co jsme měli. Dávám za 1 a kdybych mohla, dám 1*** :-)
Skvělý, skvělý,skvělý,... Včera jsem koláč pekla, je výborný./Dovnitř jsem dala jablka/. Dnes jen rozdávám recept a nechávám se chválit. Díky neznámému autorovi nebo autorce. Ivana