• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ovocné tvarohové řezy s pistáciemi
Napište svůj komentář k receptu

Ovocné tvarohové řezy s pistáciemi

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ovocné tvarohové řezy s pistáciemi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Křehké těsto
    • 200
      g máslo
    • 175
      g cukr krystal
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 50
      g mandle
    • 2
      lžička prášek do pečiva
    • 50
      g smetana
    • 1
      ks vejce
  • Tvarohové těsto
    • 75
      g máslo
    • 100
      g moučkový cukr
    • 3
      lžička meruňkový džem
    • 500
      g tvaroh
    • 50
      g mandle - loupané
    • vanilkový pudink uvařit dle návodu - méně cukru
  • Na zdobení
    • moučkový cukr
    • 1
      sklenice višně
    • 1
      sklenice meruňky
    • borůvky mražené
    • 50
      g pistácie sekané - nasolené

Postup přípravy receptu

1
Těsto (troubu předehřát na 190 °C). Ve větší míse rozmíchat do hladké napěněné hmoty cukr, vanilkový cukr, máslo a přimíchat vejce. Postupně přidat do ušlehané hmoty mouku s práškem do pečiva a sekanými mandlemi. Hotové těsto vlít na vymazaný a vysypaný plech a ve vyhřáté troubě péci asi 20 minut. Nechat vychladnout.
2
Tvarohová náplň: máslo smíchat s moučkovým cukrem a meruňkovým džemem, až vznikne krém. Uvařit vanilkový pudink a vychladit. Smíchat máslový krém, tvaroh a pudink se sekanými mandlemi. Na předpečený koláč rozetřít tvarohovou náplň a na ni střídavě poklást všechny druhy ovoce pokrájené na kousky. Celé dopéci s tvarohem a ovocem (cca 30-40 minut). Vychladlý koláč sypeme sekanými pistáciemi a moučkovým cukrem.
3
Menší plech - cca 12 kousků.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sváteční sekaná s pistáciemi a švestkami

Sváteční sekaná s pistáciemi a…

Koláč z křehkého těsta s ricottou a pistáciemi

Koláč z křehkého těsta s ricottou a…

Rychlá rajská polévka s pistáciemi

Rychlá rajská polévka s pistáciemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Borůvky Cukr krystal Mandle Mandle - loupané Máslo Meruňkový džem Meruňky Moučkový cukr Pistácie Polohrubá mouka Prášek do pečiva Smetana Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Višně
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky se zelím II.

Halušky se zelím II.

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Tvarohový lehký koláč II.

Tvarohový lehký koláč II.

Salát s rukolou a mozzarellou

Salát s rukolou a mozzarellou

Jogurtová bábovka s pudinkem

Jogurtová bábovka s pudinkem

Houbová bramboračka

Houbová bramboračka

Zdravý chléb do formy

Zdravý chléb do formy

Drobenkový koláč (řez, dort) s ovocným želé - bez vajec

Drobenkový koláč (řez, dort) s…

Jednoduché švestkovo-makové kynuté knedlíky

Jednoduché švestkovo-makové kynuté…

Doporučujeme

20 minut
Pečené batáty se zelným salátem a pestem

Pečené batáty se zelným salátem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

37
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které se pojí k 11. listopadu?
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které…
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
AHA.cz NÁSILÍ U PILAROVÉ: Ex jí uhodil... a protrhl bubínek!

NÁSILÍ U PILAROVÉ: Ex jí uhodil... a protrhl bubínek!

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Vánoční nadšenec Mahulena Bočanová: Stromeček už stojí!

Vánoční nadšenec Mahulena Bočanová: Stromeček už stojí!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

  • Recepty.cz
  • Ovocné tvarohové řezy s pistáciemi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact