Je pravda, že ne každý pochopí a ví, že se pak má ještě dělat to a to, jak dlouho, jak pozná to a to.. Takže souhlasím, že by se v receptech mělo uvádět vše, podrobně. To, že někdo nemá rád dlouhé recepty, to je jeho chyba. Druzí by naopak měli ocenit, že se z receptu dozvědí vše potřebné, tudíž, že i úplný začátečník dokáže pokrm zhotovit.Často je signálem hotovosti u knedlíků to, že vyplavou napovrch. Ale není na škodu, když se jeden zkusmo rozkrojí, jak zde už bylo psáno. Neboť i u kupovaných knedlíků se někdy na dobu vaření uvedenou na obale nedá spoléhat... Někdy prostě těstu trvá, než se zcela uvaří :-)
ja bych rekla ze pani Veronika svou poznamkou myslela jako ze by se v receptu melo vubec objevit ze se to pak jeste i vari,aby si nekdo nemyslel ze to uhnaca a je hotovo ;-)
Veroniko-to si děláte legraci,že? I blbec by pochopil,že se to musí vařit! Knedlíky jsou suprový, dávám 1 s *
Veroniko, já vařím knedlíky 7 minut
Pro kuchařku začátečnici-každý dělá jinou velikost knedlíků,plněné se vaří jinou obu než prázdné, když dáte zmrazené ovoce musíte vařit déle než z čerstvého. Pokud si nejste jistá, zda jsou uvařeny, doporučuji nejprve vyndat z vody jeden, rozkrojit a pokud je hotový, vyndat i ostatní.
kuchařka - začátečnice by nevědela že se to taky musí dát vařit na nejakou dobu.Prosím o pečlivost.Dík.
Dělám stejné těsto, jen z něj tvořím malé knedlíčky a po uvaření je přeliji rozmačkanými jahodami s cukrem. Vitamíny jsou zachovány, ovoce se nemáčí v horké vodě. Knedlíčky pak dozdobím podle chuti ještě tvarohem nebo zakysanou smetanou.
1 balíček dětské krupice má 500 g.
Musela bych se podívat v obchodě na gramáž, zrovna doma nemám celý balíček.Až doteď jsem si myslela, že balení je u všech stejné.
Jaké je to váhové množství,jeden balíček dětské krupice?
To je dobrý...rozpleskáme ,uhnácáme.......ha ,ha, to sem nikde nečetla v žádný "oficiální" kuchařce.