Všechno ovoce nakrájíme na kostičky. Do kastrolu dáme rýži, mléko, med a přivedeme k varu. Zvolna dusíme asi 40 minut. Po odstavení z ohně vmícháme ovoce a necháme vychladnout. Na misce zdobíme mandlemi a lžící jogurtu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Slovakia
|6. 10. 2006 02:08
good
viki
|11. 4. 2006 14:13
tak jsem to dnes zkusisila uvařit.Chtěla bych vidět jak by se z tohoto množství najedla 4 členná rodina - jak autorka píše.Ještě že jsem udělala dvojitou porci - jinak bychom se s manželem nenajedli - a to nejsme žádní nenažranci...... Takže pokud se chce 4 členná rodina najíst tak ať se vaří z dvojité dávky a pokud si budou chtít přidat, tak raději z trojité!!! Jinak to bylo dobré.
Anonym
|5. 3. 2006 17:16
je to dobré jídlo,ale po mém dodělání bylo o moc lepší,kdyby se soutěžilo na pracnost moje varianta by neuspěla.pravda však je že místo klasického ovoce jsem dala tři druhy kompotu,mléko se vaří lépe bez cukru aby se s težkou rýží na spodu nepřipálilo,a bez ovoce to se přidá až po těch 40ti minutách vaření.všechno se to naleje do vymazaného plechu poleje 12%smetanou a vše se zapeče na 220°C na pul hodinky.a tohle bylo opravdu dobrý...papa lidi...