Z mouky, tuku, cukru a žloutku zpracujeme těsto a necháme 1/2 hod. odpočinout v chladnu. Potom na pomoučeném vále vyválíme do tenka, kulatou formičkou vykrajujeme kolečka, která vtláčíme do vymazaných formiček. Pečeme v mírně vyhřáté troubě. Po odležení dáme do košíčků trochu náplně, na ni uložíme ovoce, přičemž dbáme, aby bylo hezky barevně sladěné. Nakonec zalijeme rosolovatějící želatinou.
2
**Náplň:** mléko s pudinkovým práškem uvaříme na kaši a za občasného promíchání necháme vychladnout. Máslo ušleháme s moučkovým cukrem do pěny, přidáváme chladnou kaši a vše dobře ušleháme.
3
**Želatina:** želatinu připravíme podle návodu na obalu. Za občasného míchání necháme vychladnout. Pomocí lžíce zaléváme ovoce.