S těstem se opravdu krásně pracovalo a uvařili se také super, tak teď ještě, aby chutnaly. Plnila jsem je čerstv. borůvkami. ;-)
Vyborny testo, se kterym se skvele pracuje. Dokonce se dalo i rozvalet. Vyslo na 15 vetsich merunek.
moje první plnene tvarohove knedliky a nezbyl ani jeden :-) takze mohu jen a jen doporucit :-) :-) :-)
Tak musím pochvalit , velice nám chutnaly a už jsem si ho přidala k oblibeným.Děkuji moc :-)
Tak jsem to zkusila a musím pochvalit, jen trochu víc cukru jsme tam přidaly , s jedne porce 19 knedlíku :-) super
Já jsem z této dávky vyrobil 21 jahodových knedlíků. Když tyhle knedlíky dělám, dělám je ze tří až čtyř dávek, kvůli namražení do zásoby. Jahody jsem napřed nechal zmrazit, aby se dobře obalovaly v těstě. Dbal jsem na dostatek plh mouky, aby se mi nelepilo těsto na ruce a stůl, Pořádně jsem každý knedlík poválel v dlaních, aby bylo těsto rovnoměrně rozprostřené kolem ovoce, nakonec jsem každý knedlík v misce s moukou pomoučnil, aby se k sobě nelepily a naskládal jsem je na tácek a v této úpravě prudce zmrazil na -24°C. Pak je stačí uložit do sáčku, do mrazáku a můžete použít jen takové množství, které potřebujete. Já je ještě navíc zmrazené ještě zavakuuji, kvůli lepší trvanlivosti. Je paráda, když přijde návštěva třeba v prosinci a vy jim můžete nabídnout čerstvé jahodové knedlíky. Mám zkušenost i s meruňkami, švestkami, rebarborou, nebo dalším nakyslým ovocem. ...Jo a do těsta vmíchávám navíc sáček vanilkového cukru. To je podle mlsnosti naší rodiny. Tak dobrou chuť! :-)
Tvarohovým těstem se ovoce obaluje.Dobře se těsto vykrajuje lžíci.Těsto trochu roztahneme do prostřed dame ovoce a zabalíme.
Nevím jestli jsem pochopila dobře to s tím ovocem. Mám ho nakrájet na malé kousky a pak ho následně vtláčet do tvarohového těsta? Dík za info