Knedlíky jsou výborné. Místo Solamylu lze dát i 2 lžíce Speisestärke (kukuřičný škrob, v Německu hodně dávají do cukroví), těsto je pak pevnější a lépe se do něj balí ovoce. Obě varianty, se Solamylem i Speisestärke, měly u rodiny úspěch. Vařila jsem 15 min v parním hrnci v nádobách vymazaných olejem.
Lenka Schneiderová
|21. 6. 2009 16:28
opravdu tam nepatří vejce???
Jana Gregorová
|9. 2. 2009 14:54
Můžu jen pochválit..povedlo se na 100% :)
Karla Mynaříková
|2. 2. 2009 15:43
doporučuji
Petra Pavelková
|7. 9. 2008 19:52
Skvělý recept,vařila jsem nad párou 12 minut.Nesmí se dotýkat,jinak se slepí.
Jana Danova
|10. 7. 2008 16:26
chteěa jsem se zeptat,daji se varřt i nad parou?
Marcela Smejkalová
|28. 3. 2008 19:51
Vzhledem k tomu,že děti nemouhou vejce jsem nadšená,že jsem našla recept bez vajec.Uvařila jsem a knedlíky jsou vynikající.Od Haničky prima nápad,příště je zkusím s masem.
hana Valentová
|22. 1. 2008 18:23
může to být těsto i na slané knedlíky, jako třeba s uzeným?
Vladimír Šich
|5. 10. 2007 22:42
výborné a hned na poprvé s otružinami se mi povedly, všem chutnaly
Lenoušek
|14. 6. 2007 19:54
Děkuji Jitce za výborný recept. Vzhledem k tomu, že jsem začátečnice, měla jsem nejdřív obavu jestli to ta pekárna (ETA) "utáhne". Podařilo se :o) Z uvedeného množství jsem uplácala 18 jahodových knedlíků. Byly skvělé, k večeři už nezbylo.
Lenoušek
|14. 6. 2007 19:42
Děkuji Jitce za výborný recept. Vzhledem k tomu, že jsem začátečnice, měla jsem nejdřív obavu jestli to ta pekárna (ETA) "utáhne". Podařilo se :o) Z uvedeného množství jsem uplácala 18 jahodových knedlíků. Byly skvělé, k večeři už nezbylo.