Miluji recepty z červené řepy, je to skvělá surovina a moc prospěšná zdraví, taky přidávám jeden co mám ráda https://www.eujuicers.cz/magazin/propasujte-do-jidelnicku-cervenou-repu
Dobrý den, pokud vím, tak vařením řepa ztrácí řepa většinu svých látek Doporučuji čerstvou červenou řepu projet odšťavňovačem a 1x týdně si dát skleničku a určitě to má větší účinek než uvařená řepa ;-) Markéta
vyzkoušej te malinovou,višňovou a nebo jahodovou,vynikající u nás běžně k dostání v drogerii a nebo v Jednotě Mor.Krumlově
Dobrý večer, marně se snažím sehnat nějakou jinou tresť než mandlovou, rumovou a ananasovou. Poradíte mi, prosím? S pozdravem, Jana
recept se mi líbí tak ho chci vyzkoušet. Ale chci se zeptat, když to nechám vychladnout (myslím v té druhé variantě), kde to mám skladovat (stačí sklep, pokoj a nebo lednice). a také jak dlouho to může být skladováno? Děkuji :-)
Každý rok pěstuji červenou řepu na šťávu, protože je velice zdravá (játra a slinivka) a ta sklenička tresti není v podstatě žádná chemie a je moc dobrá, Používám tresti malinovou, jahodovou a griotku na chuť po višních.
Já se nezlobím,klidně si kupte ovocný sirup v obchodě(když si přečtete složení,zjistíte,že v tom žádný rozdíl není).A co se týká práce,tak ta mi nevadí.Snažím se zpracovat všechny výpěstky ze zahrady.
No nezlobte se, ale tolik práce a tolik chemie,to si raději odpustím.
Paní Evo,ovocná tresť je potravinářské přírodně identické aroma.Prodává se v malinkých lahvičkách v drogeriích.Existují různé druhy,kromě ovocných.Např.rumová a vanilková do dortových krémů,mandlová do nepravého marcipánu apod.Slouží k,,ovonění"pokrmu,na chuť nemá vliv.
co je to ovocna trest?