• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Ovocná bublanina jako od babičky
Napište svůj komentář k receptu

Ovocná bublanina jako od babičky

autor: gabio
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 101
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ovocná bublanina jako od babičky
Ovocná bublanina jako od babičky
Ovocná bublanina jako od babičky
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce celá
    • 200
      g moučkový cukr
    • 1
      dl olej
    • 200
      g hladká mouka
    • 500
      g ovoce
    • 1
      ks prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
1. Vejce, cukr vymíchat do pěny, postupně přidávat olej
2
2. Přidat mouku, prášek do pečiva, vanilkový cukr
3
3. Nalít na plech, posypat ovocem (nejlépe čerstvým)
4
4. Vložit do předehřáte trouby na 160°C
5
5. Péct do zlatova (neotvírat troubu) cca 30 minut
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchá ovocná bublanina

Jednoduchá ovocná bublanina

Králík jako od babičky

Králík jako od babičky

Buchty jako od babičky

Buchty jako od babičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kajin666
    Kajin666 | 28. 6. 2017 21:36

    Naprosto skvělé, kdo psal, že tomu něco chybí nebo přebývá, tak to nechápu. Je to jako dech, nadýchané a výborné :D V surovinách jen chybí vanilkový cukr, ale v popisu je.

  • Pepe | 21. 9. 2016 17:10

    Recept je výborný tak jak je zde napsáno, bez mléka, bez vody.. Dělám ji už po několikáté, pokaždé s jiným ovocem a vždy nám bublanina chutnala. Je křehká, nadýchaná, jemná, voňavá.. Těsto nakonec vyběhne, ovoce se propadne a tím je nádherně vláčné. Peču ji otrochu déle, nežje zde uvedeno, ale to záleží na tvaru nádoby. Pekla jsem ji i jako malé porce v mističkách jako dezert pro jednotlivce -rychlý a výborný nápad :-)

  • Pepe | 21. 9. 2016 17:10

    Recept je výborný tak jak je zde napsáno, bez mléka, bez vody.. Dělám ji už po několikáté, pokaždé s jiným ovocem a vždy nám bublanina chutnala. Je křehká, nadýchaná, jemná, voňavá.. Těsto nakonec vyběhne, ovoce se propadne a tím je nádherně vláčné. Peču ji otrochu déle, nežje zde uvedeno, ale to záleží na tvaru nádoby. Pekla jsem ji i jako malé porce v mističkách jako dezert pro jednotlivce -rychlý a výborný nápad :-)

  • etra | 17. 7. 2016 16:06

    dělala jsem včera. Souhlasím s přidáním mléka, cca 1 deci. Dávala jsem tam rybíz a ten se propadl až na dno. Příště dám místo hladké mouky polohrubou. Dala jsem do menšího pekáčku. Moučník byl dobrý, hebký.

  • Mirka | 6. 7. 2016 21:35

    Dnes jsem bublaninu dělala,ale do tohoto receptu dejte necelé 2 deci oleje a stejně tak vody!!!!!! Je nadýchaná,křupavé křehké okraje,báječná.A´ˇt se Vám podaří. :-P

  • Petra | 18. 6. 2015 22:41

    Tak neumíš péct :D bublanina výborná,nadýchaná jako peřina a co je důležité rychlá

  • Budru | 12. 6. 2015 19:14

    Dost nepovedený recept na bublaninu, pokud nepřidáte alespoň decilitr mléka nebo jiné tekutiny.

  • Radka | 12. 6. 2015 13:48

    NE, toto neni bublanina :-$ a ani jako, ta ma byl nadychana a ne takovahle podrazka.

  • filip | 17. 3. 2015 18:58

    toje mnamka <3 <3 ;-)

  • Lucka | 29. 11. 2014 19:02

    Upekla jsem podle receptu a taky mam pocit, ze i kdyz je to dobre, melo by byt v teste jeste mliko :-)

  • nikol | 21. 6. 2014 12:01

    Dnes jsem ji pekla poprvé,je vyborna.. vnoučata ji hned zlikidovala. Děkuji za recept. Všem doporučuji. :-)

  • Nikijaho
    Nikijaho | 29. 7. 2013 12:39

    Přijde mi na 200g mouky 4 vejce až dost a 1 prdopeč též. Těsto je dost husté, nejspíš chybí napsané mléko a je ho na velký plech dost málo. Já přidala asi 60g mouky dala jen 3/4 prdopeče cca 2dcl mléka a olej celkem 2dcl a při tomto poměru se bublanina povedla, avšak nepřijde mi jako ta pravá od babičky :-) je trochu jiná, ale dobrá. Pekla jsem na 160°C 20 min. Bublanina je nižší a tak je lepší ji hlídat. :-) Dobrou chuť

  • Kristina | 19. 7. 2013 23:11

    Bublaninu jsem dělala poprvé, tak jsem se bála jak to dopadne, ale s tímhle receptem se rozhodně nic zkazit nedá :-) Ještě jsem přidala vanilkový cukr, skořicový cukr a drcené oříšky a trochu vody.. Krásně vypadá, voní a je výborná, určitě na 100% doporučuji a děkuji za recept :)

  • Lucie | 28. 6. 2012 11:51

    Moje první bublanina. Velice rychlé a jednoduché. Přidala jsem 50g másla a trošku teplé vody jelikož se mi zdálo být těsto moc tuhé. Naházela jsem tam třešně, rozinky, kokos a posypala drobenkou. Teplé je to moc dobré, teď už si jenom počkám až to vychladne jak to bude chutnat :-) Chválím ! <:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Moučkový cukr Olej Ovoce Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Florentský telecí řízek

Florentský telecí řízek

Krakonošův oběd

Krakonošův oběd

Bábovka s kysanou smetanou

Bábovka s kysanou smetanou

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Kynutá cmunda

Kynutá cmunda

Sýrové pečivo

Sýrové pečivo

Těstoviny s brokolicí raz dva

Těstoviny s brokolicí raz dva

Donutky

Donutky

Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

87
Fežoáda
Fežoáda
81
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
74
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
26
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
21
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá cukrářka vyrábí ty nejkrásnější veganské dorty
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá…
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným nápojem plným zdraví a chuti
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným…
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou strouhankou i plněný Kyjev
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou…
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
AHA.cz Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Moderátor Karel Šíp (79): Spor s Českou televizí! Kvůli Všechnopárty

Moderátor Karel Šíp (79): Spor s Českou televizí! Kvůli Všechnopárty

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Mystická česká jména pro muže: Jakou sílu v sobě nesou?

Mystická česká jména pro muže: Jakou sílu v sobě nesou?

Další doporučené recepty:

Ovoce v těstíčku
Ovoce v těstíčku
Ovoce v želé
Ovoce v želé
Ovocná bábovka
Ovocná bábovka
Ovocná kaše z quinoy
Ovocná kaše z quinoy
Ovocná mísa
Ovocná mísa
Ovocná omáčka
Ovocná omáčka
  • Recepty.cz
  • Ovocná bublanina jako od babičky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact